tetování
Lucie zaslal(a) v 12.4.2007 13:16:
dobrý den, před rokem jsem měla úraz na kole, měla jsem tržnou ránu, která zasahovala do ani ne půl roku starého tetování. Rozhodla jsem se, že tetování si nechám odstranit, nebo alespoň zesvětlit, abych jej mohla znovu překrýt. Moc se to nepodařilo, tetování sice zesvětlené je, ale celé to místo je zjizvené. velikost tetování - kříž cca 10cm výška, 7 cm šířka. Šli by tyto jizvy odstranit?nebo např. postižená místa vyříznout a nahradit kůží z jiné části těla?
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
14.4.2007 6:33:
Dobrý den. situaci je možno řešit operací, při užití tzv.expanderu, který chirurgovi umožní vytvořit si nadbytek nepoškozené kůže z okolí a následně jí nahradit oblast jizvy. Podrobnosti popisu se vymykají této diskuzi. Budte-li mít zájem, rád Vás potkám na konsultaci po domluvě na č. 775 29 61 61. Nashledanou
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.4.2007 17:22:
Dobrý den,jizvy je možno výrazně korigovat laserem.Je též možné provést plastiku plastickým chirurgem.Je však nutná konzultace.
Nahlásit nevhodný příspěvek