Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Znamínka na obliceji - Laserové odstranění tetování a pigmentací

Znamínka na obliceji

Denisa zaslal(a) v 11.3.2007 19:29:   

Mám na obliceji nekolik znaminek,ale 3 z toho jsou ohodne vetsí a nevypadaji moc pekne,jde spise o kosmeticky problem.Chtela jsem se zeptat jestli by po laserovém zakroku,zustala nejaka jizva.Jedno mám pod nosem,nad obocim a vedle brady. Dekuji za odpoved

Vaše odpověd

odpověd

zuzka
1.1.2008 21:15:

dobrý den...mno já jsem zdědila hodně znamínek po taťkovi.. a docela mě to štve..hlavně na obličeji..až na to, že mi je teprve 12 let..mno na to kolik mám roků mám hódně znamínek.. mohla bych jít na laser i když jsem tak mladá? a potom bych se chtěla zeptat jestli to bolí..už jsem byla kdysi vyřezávat znamínko..a to bolelo i po umrtvení..trochu..tak bych se chtela zeptat jestli to bude bolet stejně..víc..míň..nebo vůbec..

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Sázina
5.8.2007 10:16:

Chtěla bych se zeptat..už od narození mám znaménko na nose,které se každý den snažím zamaskovat make-upem,ale stejnak je to vidět,Dost mě to trápí.Kožní lékařka mi řekla,že až budu plnoletá a přestane mi růst nos tak mi odstraní,ale když jsem se jí na to nedávno ptala nijak moc to neřešila!jsem z toho vážně nešťastná,chtěla bych to odstranit laserem,ale nevim kam se obrátit.Předem moc děkuji!

odpověd

adam
25.6.2007 22:49:

a neškodí to zdraví?

odpověd

pavel
1.6.2007 20:49:

mam takový samý problem akorat nevím jestly to nevypada divne sem kluk je mi 18 a prave mam taky materske zanmenka na tvaři tak bych si to chtel nechat odstranit proc bych to chtel odstranit je hlavni duvod holení .kde se takove läsrove odstraneni znaminek dela v moravskoslezkem kraji a jak to je kam mam jit stím?? a za kým predem moc dekuji

odpověd

silvie
5.4.2007 1:00:

dobry den mam problem strhla jsem si omilem znamenko na zadech,je to naky problem nebo si toho nemam vsimat?

odpověd

MUDr. Pavel Krejzlík MUDr. Pavel Krejzlík
13.3.2007 11:50:

Laserové odstranění nerovností na kůži /mateřská znaménka, milie apod/ provádíme pomocí tzv. erbiového /brusného, odpařovacího/ laseru. Výkon trvá řádově minuty. Po ošetření se během dvou dnů vytvoří stroupek velikosti ošetřeného místa, který do 10-14 dnů odpadne. Poté zůstavá jen růžová skvrnka po dobu 6-9 měsíců, která postupně bledne. Ošetřené místo je nutno chránit ochranným krémem s vyšším faktorem. Riziko jizvení je minimální. V jednom sezení je možno odstranit více znamének.Cena je 300-500,- Kč za jeden útvar. Při větším množství je cena nižší,

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
12.3.2007 15:03:

Vážená Deniso, nejprve je nezbytné dermatoskopické vyšteření znamének a poté dle diagnosy znamének zvolit ten nejvhodnější způsob jejich ostranění, cca 97 % kožních výrůstků lze odstranit velmi šetrně laserem typu CO2, nebo ještě lépe ebiovým, pokud s laserem pracuje zkušený lékař a pacient důsledně dodržuje následnou péči je výsledný efekt bez jizvy.

Dobrý den, paní Deniso, míra zjizvení po laserovém odstranění je obecně minimální, samozřejmě záleží na velikosti odstraňovaných útvarů. Dermatoskopické vyšetření před vlastním zákrokem je nezbytné. Eva Ondráčková

Laserovým odstraněním znamínek,pokud toto provádí zkušený odborný lékař,nevzniká jizva.Laser odpařuje po velmi jemných vrstvičkách silných tisíciny milimetru tkáň, která je v daném místě nežádoucí (různé kožní výrůstky, zahladí-koriguje jizvy a nerovnosti).

< Předchozí:kruhy pod očima
ODSTANĚNÍ TETOVÁNÍ:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova