Ztráta pigmentu
Martina zaslal(a) v 31.7.2007 13:39:
Dobrý den, prodělala jsem ztrátu pigmentace. Na nohách, na rukách a pod pažemi cca7x7 cm - teda dost velké a úplně bílé skvrny - nepřehlédnutelné. Nemohu chodit ani v plavkách ani v tílku. Objevilo se mi to asi 6 měsíců po porodu. Prcek se narodil v lednu, pigmenrace se objevila asi v červnu. doktor říkal, že je to těhotenská pigmentace a že můžu být ráda, že to nemám v obličeji. Dalo by se s tím něco dělat? Jsem tak zoufala, že je mi jedno kolik by to stálo.A navíc se bojím, že se to bude rozšiřovat.
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
tereza nováková
26.5.2008 19:49:
jsem na tom uplně stejně,asi po pul roce po porodu se mi utvořili též bílé skvrny.Ted,po šesti letech se mi pořád tvoří a taky nevím,jak to zastavit.mažu se samoopal.krémy,ale to mi nestačí,na psichyku mi to nepřidá.ani nevím,zda mít či nemít další dítě,bojím se,aby to nezdědilo.Přeju hodně uspěchu.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
2.8.2007 15:01:
Dobrý den, podle Vašeho popisu se spíše jedná o ztrátu pigmentu tzv. vitiligo, k potvrzení diagnózy by bylo nejlepší navštívit kožního lékaře. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com
Nahlásit nevhodný příspěvek