Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Ztráta pigmentu - Laserové odstranění tetování a pigmentací

Ztráta pigmentu

Martina zaslal(a) v 31.7.2007 13:39:   

Dobrý den, prodělala jsem ztrátu pigmentace. Na nohách, na rukách a pod pažemi cca7x7 cm - teda dost velké a úplně bílé skvrny - nepřehlédnutelné. Nemohu chodit ani v plavkách ani v tílku. Objevilo se mi to asi 6 měsíců po porodu. Prcek se narodil v lednu, pigmenrace se objevila asi v červnu. doktor říkal, že je to těhotenská pigmentace a že můžu být ráda, že to nemám v obličeji. Dalo by se s tím něco dělat? Jsem tak zoufala, že je mi jedno kolik by to stálo.A navíc se bojím, že se to bude rozšiřovat.

Vaše odpověd

odpověd

tereza nováková
26.5.2008 19:49:

jsem na tom uplně stejně,asi po pul roce po porodu se mi utvořili též bílé skvrny.Ted,po šesti letech se mi pořád tvoří a taky nevím,jak to zastavit.mažu se samoopal.krémy,ale to mi nestačí,na psichyku mi to nepřidá.ani nevím,zda mít či nemít další dítě,bojím se,aby to nezdědilo.Přeju hodně uspěchu.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, podle Vašeho popisu se spíše jedná o ztrátu pigmentu tzv. vitiligo, k potvrzení diagnózy by bylo nejlepší navštívit kožního lékaře. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:odstranění pigmentace
odstranění tetování:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova