Časté křeče v nohách

(Diskuze k tématu Léčba křečových žil (varixů))

Časté křeče v nohách

Dobrý den,
od malička mě trápily bolesti nohou, mnohdy jsem nemohla ani spát, ve 14 jsem byla na operaci s křečovou žilou a teď mám pocit, že je to ještě horší, od tý doby mě v nohách trápi čímdál častější a nepřijemnější křeče. Nevím si už rady, co s tím udělat.
Děkuju za jakoukoliv pomoc, Barbora,18 let.

19.7.2010 11:21

Probíhá odesílání formuláře

RE: Časté křeče v nohách

Obraťte se na cévní chirurgy. Některá laserová pracoviště mají cévaře také a tam to dělají moc pěkně. Zdraví Dr. Tomášek 602303877

21.7.2010 01:38

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (0)

prosim co delat kdyz mam docela caste krece v nohou a jsem po sonu žil a mam pruchodnost dobrou řekl lekař nikdy jsem na křece netrpela az ted co jsem po zhojene zlomenine kolene ale pred op endoprotezy nebot urazem se mi urychlila artroza. dekuji jestli mi muzete poradit co pro to udelat aby me to tolik nezlobilo

6.3.2012 07:54

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
dle toho, co jste napsala máte asi po ultrazvukovém vyšetření žil, nicméně to, že "průchodnost máte dobrou" neznamená, že netrpíte známkami chronické žilní nedostatečnosti. Křeče v nohou máte v klidu nebo při ujítí určité vzdálenosti? Při udávaných obtížích je vhodné navštívit nejbližší cévní ambulanci a doplnit vyšetření i tepenného systému (minimálně na přítomnost periferních pulzací a případně ultrazvuk tepenného systému) a také povrchového žilního systému na přítomnost insuficience - tím se vyloučí nebo naopak potvrdí cévní příčina obtíží.

MUDr. Robert Vlachovský, Ph.D.
VASCUMED s.r.o. - Centrum žilní chirurgie

6.3.2012 09:40

Ahoj Barčo, kamarádce a mamce jsem doporučila užívat OK Gamu plus což je přírodní český produkt a chválí si ho. Dokonce další kamarádka dle mych zkušenosti ji doporučila sve sousedce z LB a také byla už po první lahvičce moc spokojená takže mohu doporučit to co je ověřené.
S pozdravem, Ing.Jana Teršlová, www.okg-fit.cz/prevence nebo klerens@post.cz

29.3.2012 12:24

Dobrý den, můžete se objednat na konzultaci, kde bychom i udělali ultrazvuk. www.esthesia.cz

6.4.2012 10:33

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?