Dobrý den,
od malička mě trápily bolesti nohou, mnohdy jsem nemohla ani spát, ve 14 jsem byla na operaci s křečovou žilou a teď mám pocit, že je to ještě horší, od tý doby mě v nohách trápi čímdál častější a nepřijemnější křeče. Nevím si už rady, co s tím udělat.
Děkuju za jakoukoliv pomoc, Barbora,18 let.
Časté křeče v nohách
(Diskuze k tématu Léčba křečových žil (varixů))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Obraťte se na cévní chirurgy. Některá laserová pracoviště mají cévaře také a tam to dělají moc pěkně. Zdraví Dr. Tomášek 602303877
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?![]() |
Přečtěte si stanovisko k vadným prsním implantátům PIP od Ministerstva zdravotnictví ČR, Státního ústavu pro kontrolu léčiv a společností J. E. Purkyně. |
![]() |
Samostatné vyjádření odborných společností J. E. Purkyně k aktuální situaci a jejich doporučení ohledně výměny vadných implantátů PIP. |
![]() |
Zapojte se do diskuze, zeptejte se přímo lékařů jak postupovat, kde najít původ impantátů, na co máte právo... |
![]() |
Potřebujete změnit implantáty? Najděte v diskuzi aktuální informace, jaké implantáty jsou vhodné, bezpečné a jak je vybírat. |