mám 18 :-(
Kristýna zaslal(a) v 12.9.2007 18:43:
Dobrý den mám 18 let a mám úplě strašně vystouplé(asi pul cm) křečové žíly na nohách!oba mí rodiče mají také křečové žily ale ne tak moc!mám je skoro jako moje babička která má 75 let a byla na třech operacích! strašně se stydím jít k lékaři !a o převlékaní na tělocvik ani nemluvím je to opravdu utrpení už nevím co mám dělat poraďte někdo!!!
Zákrok
Léčba křečových žil (varixů)Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.
Fotky před/po
-

Privátní chirurgická klinika Foldyna klinik -

LaserPlastic -

Sanatorium plastické a estetické chirurgie s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 20.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Kristýna
13.9.2007 17:02:
No já u doktora už byla tak před třemi lety ale on mi říkal že by to šlo oparovat až po porodu a že by šlo jedině ty ,,metličky" odstranit laserem ale ty vystouplé říkal až po porodu!ale já stejně rodit nechci !tak jak? a ještě jsem se chtěla zeptat kolik by to orientačně stálo..?vím že je to individualní ale má to fakt přes celou nohu:-( děkuji za odpovědi
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.9.2007 13:31:
Dobrý den, Váš problém je samozřejmě řešitelný, nejšetrnější metodou ne EVLT - operace varixů (křečových žil) laserem. Eva Ondráčková
odpověd
13.9.2007 3:52:
....doporucujeme se obratit na zilni kliniku v Praze...Dr. Ota Schütz
odpověd
12.9.2007 19:54:
Dobrý den,nelze poradit nic jiného než jít včas k lékaři.
odpověd
Klinika Laserového léčebného centra Opava
12.9.2007 19:39:
Dobrý den, tento problém se u nés řeší několika metodami, samozřejmě prvotní je konzultace s kékařem, který zhodnotí Váš stav, určí metodu, kterou budete zíákrok provádět a také cenu. Více podrobností najdete na našich webových stránkách www.llc.cz, kde najdete také sídla našich klinik s telefonními čísly v případě, že byste se chtěla objednat. S pozdravem Petra Gargošová, Laserové léčebné centrum, manager
odpověd
Kristýna
12.9.2007 19:04:
no to je sice milé ale já jsem ze Vsetína!!! :-(
odpověd
12.9.2007 18:51:
Milá Krystýno, zavolej a objednej se na konzultcai. Stojí 300,- Kč a náš chirurg se podívá, co by se dalo dělat. PEM