Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - mám 18 :-( - Léčba křečových žil (varixů)

mám 18 :-(

Kristýna zaslal(a) v 12.9.2007 18:43:   

Dobrý den mám 18 let a mám úplě strašně vystouplé(asi pul cm) křečové žíly na nohách!oba mí rodiče mají také křečové žily ale ne tak moc!mám je skoro jako moje babička která má 75 let a byla na třech operacích! strašně se stydím jít k lékaři !a o převlékaní na tělocvik ani nemluvím je to opravdu utrpení už nevím co mám dělat poraďte někdo!!!

Vaše odpověd

odpověd

Kristýna
13.9.2007 17:02:

No já u doktora už byla tak před třemi lety ale on mi říkal že by to šlo oparovat až po porodu a že by šlo jedině ty ,,metličky" odstranit laserem ale ty vystouplé říkal až po porodu!ale já stejně rodit nechci !tak jak? a ještě jsem se chtěla zeptat kolik by to orientačně stálo..?vím že je to individualní ale má to fakt přes celou nohu:-( děkuji za odpovědi

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, Váš problém je samozřejmě řešitelný, nejšetrnější metodou ne EVLT - operace varixů (křečových žil) laserem. Eva Ondráčková

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS SmartLipo Center Praha
13.9.2007 3:52:

....doporucujeme se obratit na zilni kliniku v Praze...Dr. Ota Schütz

Dobrý den,nelze poradit nic jiného než jít včas k lékaři.

odpověd

Klinika Laserového léčebného centra Opava
12.9.2007 19:39:

Dobrý den, tento problém se u nés řeší několika metodami, samozřejmě prvotní je konzultace s kékařem, který zhodnotí Váš stav, určí metodu, kterou budete zíákrok provádět a také cenu. Více podrobností najdete na našich webových stránkách www.llc.cz, kde najdete také sídla našich klinik s telefonními čísly v případě, že byste se chtěla objednat. S pozdravem Petra Gargošová, Laserové léčebné centrum, manager

odpověd

Kristýna
12.9.2007 19:04:

no to je sice milé ale já jsem ze Vsetína!!! :-(

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
12.9.2007 18:51:

Milá Krystýno, zavolej a objednej se na konzultcai. Stojí 300,- Kč a náš chirurg se podívá, co by se dalo dělat. PEM

< Předchozí:křečové žíly a wobenzym
varexy:Další >

Zákrok

Léčba křečových žil (varixů)Léčba křečových žil (varixů)
Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Léčba křečových žil (varixů):
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 20.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova