Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění tuk.tvář.těles.. - Liposukce

odstranění tuk.tvář.těles..

Lucie zaslal(a) v 5.6.2007 10:38:   

A po odstranění tzv. tukových tvářových těles, nastanou nějaké posuny, změny (lícní kosti budou vypadat nápadnější ap.) či jen budu opravdu vypada hubenější v obličeji (tak jako bych si zkousla dovnitř strany boční v ústech).¨ Děkuji mnohokrát. PS: Takže mi doporučujete, že lépe odtranění "tukových tvářových těles" než liposukce. ? Děkuji :)

Vaše odpověd

odpověd

Lucie
6.6.2007 10:27:

Jsem z Brna a připravuji se na další operaci nosu a při operaci chci rovněž vyřešit můj problém ohledně líček.

Nahlásit nevhodný příspěvek

toto je teoreticka diskuze, nikoliv seriozni konzultace, pokud mate skutecne zajem, objednejte se na mou ambulanci, tel 222211206, GHC, krakovksa 8, Praha 1, hezky den doc Duskova

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:liposukce líček..?
liposukce:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova