Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - MOŽNÁ KONZULTACE - Liposukce současně s lipofillingem nebo lipograftingem

MOŽNÁ KONZULTACE

AKNE zaslal(a) v 14.9.2008 14:05:   

Dobrý den, je mi 35let, mám glabelu a samozřejmě už i vidět od kořene nosu svislé vrásky..Ne nijak hluboké, ale jsou tam..Také mám z profilu vidět pod dolními víčky trochu prohlubně-zas to také není katastrofální, ale kdyby to šlo vylepšit, byla bych štastná :-)..Podstoupila jsem výpln rtů vlastním tukem,ovšem skoro nic se nechytlo.Proto mě zaujala tato nová metoda-lipografting..Je opravdu rozdíl mezi těmito dvěma zákroky? Šlo by to i na zvětšení rtů? Chtěla bych lipo vnějších stehen, ale spíše jde o dorovnání, nemám moc tuků-jen menší oblast.Kdyby se to spojila s lipo vnějších stehen, jaká by byla cena za lipo a z toho pak aplikace lipograftingu do rtů a vrásek? Jde o přibližnou částku, abych si udělal představu.Díky moc..Jde to jen v lokále?

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
22.10.2008 12:12:

Vážená paní,
endoskopicky asistovaná korekce glabelly znamená, že ze dvou ranek ve vlasech preparujeme tunel z hranice vlasů až ke kořeni nosu. Zavedenou kamerou vidíme vějířky mimických svalů této oblasti a na dvou místech je napříč přetneme. Vyřazením funkce svaloviny dojde k inaktivitě této oblasti a následnému rozepětí kůže vlivem její přirozené elasticity. Ranky ve vlasech se několika stehy sešijí. Po dobu jednohotýdne je nutno nosit kompresivní čelenku. Zákrok může být proveden i v lokální anestezii ambulantně, obykle je spojován ještě s brow.liftem /zdvižením obočí/. Pak je operace v celkové narkoze.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

AKNE
20.10.2008 23:14:

Mohu se zeptat co myslíte endoskopicky asistovanou korekcí glabelly? V jaké anestezii a jak se provádí? A cenová relace? Dkj moc

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
16.9.2008 11:06:

Dobrý den,
spíše než uvažovat o lipofillingu nebo graftingu /fill-výplň, graft-transplantát/, což je vlastně totéž, bych vám doporučil korigovat mimické svaly oblasti glabelly některým z osvědčených a ne příliš náročných operačních zákroků. Já např. preferuji endoskopicky asistovanou korekci glabelly. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

< Předchozí:lipografting

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova