Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Clanek o valeckovani - Je liposukce cestou k dokonalým křivkám?

Clanek o valeckovani

Mariana zaslal(a) v 1.5.2008 8:58:

Clanek o valeckovani-teda nevim, nevim, ja jsem slysela spise negativa valeckovani a efekt stejne zadny. Ja jsem nikdy nevaleckovala a nerovnosti nemam(3x liposukce). Jednou jsem to chtela zkusit-asi 10dni po lipo a akorad to moc bolelo. Tak nechapu proc nekdo pise, ze je to alfou-omegou..
Vaše odpověd

odpověd

Tereza
21.5.2008 11:31:

A mohu se zeptat, kde jste byla? Me ceka lipo boku u MedicomVIP a mam strasch z nerovnosti. Diky

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Zdena
8.5.2008 13:02:

ta jste take byla u odbornika a ne VIP...?

odpověd

MUDr. Walter Linzer MUDr. Walter Linzer
3.5.2008 14:12:

Připojuji se plně k názoru p.dr.Točíkové.Vaše osobní zkušenost to i potvrzuje.Za ta léta jsem už slyšel od mnoha klientek,že jim pak bylo na "válečkovacích" pracovištích při jejich reklamacích sděleno,že válečkovaly buď málo nebo moc.Vrcholem všecho je zcela nedávný zážitek jedné z nich ve velmi inserující pražské klinice,kde ji pan dr.řekl,že on udělá 50% z celk.výsledku,ona však musí válečkovaním docílit ten zbytek.Velmi litovala,že ji v tu chvíli nenapadlo usmlouvat logicky i 50% z ceny! Zdravím W.Linzer

Někdo tomu věří,někdo věří,že zhubne po různých krémech.Já osobně nevěřím,že nerovnosti zmizí válečkováním a nejsou pro to ani žádné rozumné podklady.Alfou a omegou je nedělat nerovnosti,zabránit haematomům a nezatěžovat tkáň před uplným zahojením.

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova