dva zákroky na jednou
Lucie zaslal(a) v 11.1.2008 11:31:
Dobrý den chci se jen zeptat zda je možné udělat dva zákroky na jednou.Jedná se mi o zvětšení prsou a tumescentní liposukci v oblasti zad(zmenšení pasu).Jedná se mi o to,že bych si tím zkrátila rekonvalezcenci kvůli práci.děkuji moc předem za odpoved Lucie
Zákrok
Liposukce tumescentníNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí kanyly a vakuového odsátí s použitím některé z technik operační metody zvané liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.1.2008 8:30:
Dobrý den Lucie,nekombinovala bych operaci prsů a liposukci zad.Poloha na zádech vhodná po operaci prsou by vám byla po současně provedené liposukci v této oblasti velmi nepříjemná.Nic se nemá přehánet,zvláště výkony estetické chirurgie. MUDr.J.Kačírková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.1.2008 9:29:
Dobrý den, není to běžné, ale v některých případech lze kombinovat i dva zákroky. Záleží na jejich rozsahu. Ve Vašem případě při osobní konzultaci lze rozhodnout zda půjdou provést zároveň nebo v malém odstupu. Bude nutné kompletní předoperační vyšetření včetně mamologie a sono. S pozdravem MUDr. Michal Puls, CSc., Medicom VIP, Spálená 14, Praha 1, t. 604627057, recepce tel. 224076004.
odpověd
12.1.2008 2:13:
nevidime problem se SmartLipo
odpověd
11.1.2008 18:35:
Možné to asi je, ale já bych to nedělal.Zdraví Dr Svoboda
odpověd
11.1.2008 12:02:
Ano, pokud jste naprosto zdravá, můžeme Vám v naší klinice provést nejprve tum.liposukci a následně v epid.anestezii zvětšení prsou. Následující den můžete být propuštěna do domácí péče.