Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Liposukce a sklerodermie - Liposukce tumescentní

Liposukce a sklerodermie

Lolita zaslal(a) v 15.5.2008 16:06:   

Dobrý den, chtěla bych podstoupit liposukci břicha. Na pokožce (břicha) se mi udělali tmavé flíčky, kožní doktorka mi po histologii řekla, že mám sklerodermii a byla mi nasazena léčba, která ale již několik měsíců není vůbec úspěšná. Nemohu se nikde dopátrat, zda není nebezpečné zákrok v tomto případě podstoupit. Děkuji za radu!

Vaše odpověd

Dobry den Lolita, mozna ze bychom Vam mohli metodou SmartLipo trochu pomoci... radi blize s Vami Vas stav probereme a zamyslime se tez nad nejlepsim zpusobem a nad dalsimi moznostmi jak Vam pomoci office@aspenaestheticclinics.com

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobry den Lolito, sklerodermie je systemove chronicke onemocneni kuze a provadet liposukci neni vhodne. S pozdravem MUDr. J.Kacirkova

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:tumescenční liposupce
Liposukce:Další >

Zákrok

Liposukce tumescentníLiposukce tumescentní
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí kanyly a vakuového odsátí s použitím některé z technik operační metody zvané liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce tumescentní:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova