Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Tumescentní liposukce - Liposukce tumescentní

Tumescentní liposukce

Lenka zaslal(a) v 12.8.2008 22:54:   

Dobrý večer, přemýšlím o tumescentní liposukci. Jde mi o oblast břicha, které mi po 2 porodech císařem utvořilo jakýsi "vak", také mám tukové bochánky nad hýžděmi a vnitřní stranu stehen. S těmito partiemi prostě nemohu nic udělat. Měřím 154 cm a vážím 58 kg. Lze odsát tato místa najednou? A kolik by přibližně stál takový zákrok. Moc děkuji za odpověď. Lenka

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
20.8.2008 10:21:

Určitě je to možné, ale ne v jednom sezení. Bylo by dobré Vás vidět a pak rozhodnout.

S pozdravem dr. Vrbicky, dr. Entner

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
14.8.2008 17:34:

Paní Lenko, v naší První liposukční klinice provádíme tum.liposukce tohoto rozsahu běžně. Zákrok by stál 25tis.Kč+kompres. Zdravím Vás

Dobrý den,liposukce prováděná tumescentní metodou,tedy jen v místním znecitlivění je velmi šetrná metoda.Je ale omezena množstvím anestetika,které se dávkuje podle váhy klienta.Proto touto metodou nelze provést najednou všechny Vámi označené oblasti.Toto by šlo pouze v celkové narkoze s následnou hospitalizací.
Všechny další informace získáte na našich stránkách www.medilip.cz
Zdravím Vás
MUDr.J.Kačírková

< Předchozí:Srůsty po liposukci
tumescentní liposukce:Další >

Zákrok

Liposukce tumescentníLiposukce tumescentní
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí kanyly a vakuového odsátí s použitím některé z technik operační metody zvané liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce tumescentní:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova