Tumescentní liposukce
Lenka zaslal(a) v 12.8.2008 22:54:
Dobrý večer, přemýšlím o tumescentní liposukci. Jde mi o oblast břicha, které mi po 2 porodech císařem utvořilo jakýsi "vak", také mám tukové bochánky nad hýžděmi a vnitřní stranu stehen. S těmito partiemi prostě nemohu nic udělat. Měřím 154 cm a vážím 58 kg. Lze odsát tato místa najednou? A kolik by přibližně stál takový zákrok. Moc děkuji za odpověď. Lenka
Zákrok
Liposukce tumescentníPodstatou tumescentní liposukce je aplikace infiltračního roztoku pod kůži ošetřované oblasti. Zákrok probíhá v lokální anestezii, trvá asi 2 hodiny, k rozrušení tuku se využívají kanyly s využitím různého druhu energiie, nejčastěji vibrační. Odsávání tuku z těla je za pomocí podtlaku. Hospitalizace není nutná, rekonvalescence trvá 2-3 dny, nošení kompresního prádla 2-3 týdny, sportovat lze za 2 týdny.
Fotky před/po
-
Klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP -

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková -

MUDr. Martin Tománek
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Obvykle od 21.512 CZK
- Obvykle do 53.890 CZK
- Průměr 37.701 CZK

odpověd
20.8.2008 10:21:
Určitě je to možné, ale ne v jednom sezení. Bylo by dobré Vás vidět a pak rozhodnout.
S pozdravem dr. Vrbicky, dr. Entner
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.8.2008 17:34:
Paní Lenko, v naší První liposukční klinice provádíme tum.liposukce tohoto rozsahu běžně. Zákrok by stál 25tis.Kč+kompres. Zdravím Vás
odpověd
13.8.2008 12:27:
Dobrý den,liposukce prováděná tumescentní metodou,tedy jen v místním znecitlivění je velmi šetrná metoda.Je ale omezena množstvím anestetika,které se dávkuje podle váhy klienta.Proto touto metodou nelze provést najednou všechny Vámi označené oblasti.Toto by šlo pouze v celkové narkoze s následnou hospitalizací.
Všechny další informace získáte na našich stránkách www.medilip.cz
Zdravím Vás
MUDr.J.Kačírková