Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

Tumescentní liposukce - Liposukce tumescentní - Diskuze

Lenka zaslal(a) v 12.8.2008 22:54:   

Dobrý večer, přemýšlím o tumescentní liposukci. Jde mi o oblast břicha, které mi po 2 porodech císařem utvořilo jakýsi "vak", také mám tukové bochánky nad hýžděmi a vnitřní stranu stehen. S těmito partiemi prostě nemohu nic udělat. Měřím 154 cm a vážím 58 kg. Lze odsát tato místa najednou? A kolik by přibližně stál takový zákrok. Moc děkuji za odpověď. Lenka

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
20.8.2008 10:21:

Určitě je to možné, ale ne v jednom sezení. Bylo by dobré Vás vidět a pak rozhodnout.

S pozdravem dr. Vrbicky, dr. Entner

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
14.8.2008 17:34:

Paní Lenko, v naší První liposukční klinice provádíme tum.liposukce tohoto rozsahu běžně. Zákrok by stál 25tis.Kč+kompres. Zdravím Vás

Dobrý den,liposukce prováděná tumescentní metodou,tedy jen v místním znecitlivění je velmi šetrná metoda.Je ale omezena množstvím anestetika,které se dávkuje podle váhy klienta.Proto touto metodou nelze provést najednou všechny Vámi označené oblasti.Toto by šlo pouze v celkové narkoze s následnou hospitalizací.
Všechny další informace získáte na našich stránkách www.medilip.cz
Zdravím Vás
MUDr.J.Kačírková

Zákrok

Liposukce tumescentníLiposukce tumescentní
Podstatou tumescentní liposukce je aplikace infiltračního roztoku pod kůži ošetřované oblasti. Zákrok probíhá v lokální anestezii, trvá asi 2 hodiny, k rozrušení tuku se využívají kanyly s využitím různého druhu energiie, nejčastěji vibrační. Odsávání tuku z těla je za pomocí podtlaku. Hospitalizace není nutná, rekonvalescence trvá 2-3 dny, nošení kompresního prádla 2-3 týdny, sportovat lze za 2 týdny.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce tumescentní:
  • Obvykle od 21.512 CZK
  • Obvykle do 53.890 CZK
  • Průměr 37.701 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více