Dobrý den,za posledních 6 let se mi "podařilo" nasbírat nějakých 15 kg navíc,kterých se mám v plánu zbavit.Právě teď nastal ten čas.A chci se zeptat zda metoda ultrazvukové liposukce je vhodná před začátkem redukčního procesu,zda mi pomůže vhodně odstatrovat.A nebo zda je vhodnější na moment,kdy už hubnutí půjde hůř.Také jsem se chtěla zeptat zda je možné touto metodou shodit cca 10 kg?A zda při jednom sezení se dá zvládnout více partií najednou?A cena se asi násobí,že?Děkuji.
Liposukce a nadváha
visitor
Vážená paní,
ošetření Contourem I je vhodné v kterékoliv fázi hubnutí. Pomocí ultrazvuku dokážeme rozbít tukové buňky, ale uvolněný tuk musít být použit jako zdroj energie pro fungování těla. Neexistuje žádný jiný způsob, jak fyziologicky tuk odbourat ( tzn. nelze jej vymočit, ani jinak přirozeně vyloučit z těla). Pro pacienta z toho vyplývá, že 3-4 týdny po ošetření musí redukovat příjem tuků a energie.
Při snaze zhubnout 10 kg a více je vždy rozhodující dieta a dostatek pohybu, veškeré lipolytické i liposukční metody slouží spíše k tvarování problematických partií těla. Při jednom sezení lze samozřejmě ošetřit i více oblastí. Vlastnímu ošetření vždy předchází konzultace, při které Vám lékař vše podrobně vysvětlí. Více informací najdete také na našich webových stránkách www.drmuller.cz.
Se srdečným pozdravem
MUDr. Dana Prokůpková
ESTETICKÁ DERMATOLOGIE
MUDr. Mojmír Műller
Brno
Dobrý den,
pokud nastal pro Vás ten čas, je výborné podpořit Vaši snahu ultrazvukovou liposukcí kombinovanou s vakuovou masáží, která podpoří lymfatický syszém při spalování a odvádění "tuků" z těla ven a nastartuje spalovací systém.
Rádi Vás uvítáme v našem Beauty studiu Hanspaulka na Praze 6. Jsme zároveň i prodejci přístrojové technologie, takže naše studio je vybaveno nejmodernější technologií a máme bohaté zkušenosti.
Magdalena Krajíčková
tel. 737076617
mail@europe-mk.com
www.europe-mk.com
Zákrok
Při ultrazvukové liposukci se ke zkapalnění tukových buněk a odsávání využívá ultrazvuková kanyla. Metoda liposukce ultrazvukem se také často kombinuje s tumescentní technikou a je vhodná u oblastí z větším množstvím vaziva. Často je zaměňována s ultrazvukovou lipolýzou, kdy ultrazvuk působí přes kůži a tuk se odstraňuje z těla přirozeným metabolismem. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným