Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - bílé fleky po opalování - Liposukce

bílé fleky po opalování

Marky zaslal(a) v 2.7.2008 17:49:   

přeji pěkný den!měla bych na vás prosbu, jsem po liposukci 3 měsíce a když jsem se před 14ti dny opalovala, tak jsem zjistila, ze mám odsátá místa(vnější stehna) světlejší(tedy bílé)a to, co nemám odsáté,ta k mám hnědě.dobře se opaluji.za 10 dní jedu k moři a bojím se toho, že u moe se mi ty místa zesvětlí a ostatní budu mít tmavé.je tu nějaká pravděpodonost, že se mi to zlepší za těch 10 dní?nebo co mám dělat?nechci vypadat jak dalmatin...děkuji mockrát za odpověd!

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
14.7.2008 9:28:

Dobrý den. Svým pacientkám radím odsáté oblasti chránit před sluncem 6 měsíců. NAshledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:cool ¨lipo, smart lipo
podbradek:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova