Bohužel..
Lucie zaslal(a) v 3.7.2007 7:46:
Bohužel nebudu moci podstoupit tzv. elektrolipolýzu, neboť půjdu na operaci nosu. Takže budu mít sádru. A bylo mi zmíněno, že elektrolipolýza je zákrok k více sezení. Nevíte nějakou další alternativu, kromě elektrolipolýzy, která by byla provedena jednorázově + efektivně, nejlépe spolu se zákrokem op. nosu, jež by tedy vyřešila můj problém s mýmy výraznýmy rýhy od nosu k ústům, zvýrazňující tak baculatá líčka. Má představa je dosáhnout hubenného vzhledu v obličeji. Postavu mám hubenou a více už dolů s kily není podle statistik i vzhledově zdravé. Trápí mě tedy baculatost v obličeji (líčka či nevýrazné lícní kosti..??) Tak prosím o radu odborníků. Mockrát děkuji!!!
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
3.7.2007 10:54:
Tak jak to popisujete nelze říci co by se dalo dělat. Otázka je spíše proč máte výrazné nasolabiální rýhy. Necvičíte?? Neposilujete? Při těchto sportech se rýhy vytvářejí více (podívejte se na kulturistky). Jakékoliv řešení na baculatých tvářích - jak liposukce, tak ostatní fyz. metody mohou mít za následek více či méně nerovné plochy na tvářích, které lze dost těžko opravit. Pokud si necháte zmenšit nos, pak zvýrazníte opticky tváře. Pokud tuto situaci chcete řešit celkově, nevytrhujte z kontextu operačních výkonů ani jedno ani druhé. Mohlo by to vést k velkému rozčarování. Výkony na Vašem obličeji by měl provádět jeden operater. Doporučuji, oběhněte si více pracovišť zainvestujte do konsultací a vyberte si tak aby to bylo vhodné pro celý Váš obličej. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Nahlásit nevhodný příspěvek