Bolest
Klára zaslal(a) v 22.2.2007 20:00:
Dobrý den, je mi 25let a začínám vážně uvažovazt o liposukci stehen a boků. Od 17ti let pravidelně cvičím, ale tyto partie ne a ne vytvarovat či zpevnit ( je to taková rodinná tradice). Vím, že krásu se dá plno vydržet, ale je to směšné, ale největší obavu mám s bolestí po zákroku. Slyšela jsem, že jsou to většinou nesnesitelné bolesti, které nedají spát....Je to tak?
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
25.2.2007 20:22:
Dobrý večer , že je liposukce tumescentní metodou velmi dobře snášena při i po výkonu, se dá doložit tím , že jinak by se klientky nevracely za účelem odsátí jiné partie. Budete-li chtít podrobně průběh zákroku vyložit , můžete mi kdykoliv v podvečer zatelefonovat . Procházková Jihlava 775941184
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
23.2.2007 23:16:
Dobrý večer.Z referencí mých pacientek mohu soudit,že bolestivost po liposukcích není nijak zvlášť výrazná.Rozhodně menší,než při augmentaci.Každopádně vystačíte s běžnými analgetiky typu Ibuprofen,algifen,atd.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád s Vámi danou problematiku proberu.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
23.2.2007 17:28:
Není tomu tak, bolesti po tumescentní liposukci jsou většinou velmi mírné, asi jako po pádu na tuto oblast. Většinou naši klienti ani nevyužívají všechna vydaná analgetika. Není třeba se zbytečně obávat. Zdraví MUDr. Lubomír Šmuk
odpověd
23.2.2007 15:28:
Kláro,liposukce nesmí být zatížena ani při operaci ani po ní nesnesitelnou bolesti V případě tumescentní metody cítíte několik prvních vpichů,které cítíto,ostatní průběh je bezbolestný.Po operaci 6-8hodin ještě lokální anesteze přetrvává a užíváte předepsaná analgetika.
odpověd
23.2.2007 13:13:
Dobry den, obdobi po liposukci opravdu neni bezbolestive, ale v dnesni dobe jiz existuji prostredky, jak bolest zmirnit.
odpověd
23.2.2007 10:14:
Dobrý den, pokud se bojíte bolesti, doporučuji Vám neinvazivní liposukci přístrojem Ultrashape. Jedná se o neinvazivní zákrok, kdy nedochází k narušení kožního povrchu, cév či nervů, ale kde pomocí ultrazvuku dochází k emulzifikaci tuku. Zákrok je absolutně bezbolestný, pociťujete pouze mírné teplo. Po ošetření nemusíte nosit žádné stahovací prádlo. V případě zájmu o konzultaci si prosím domluvte termín na recepci na tel. 284840002, cena za konzultaci je 500 kč. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová
odpověd
23.2.2007 0:09:
Vážená slečno Kláro. Bolest po liposukcije individuální, ale určitě není nesnesitelná a je pouze přechodná. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
22.2.2007 20:14:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Liposukci jsem sám na sobě nezkusil. A zatím jsem nezažil pacientku, která by po liposukci měla "nesnesitelné bolesti." Je to samozřejmě individuální, ale více bylo pacientek, které byly překvapené tím, jak malé měly pooperační bolesti. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, SANUS, 775 29 61 61