Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Bolest při liposukci - Liposukce

Bolest při liposukci

Ladislava zaslal(a) v 13.7.2008 22:15:

Zajímalo by mě, zda je během tumescentní liposukce pociťována mírná bolest nebo vůbec nic. Cítí pacientky "šťourání" v těle? Stane se někdy, že pro bolest nelze v liposukci pokračovat?
Vaše odpověd

odpověd

Ivanka
27.7.2008 21:22:

Mě zákrok podstoupený v Českých budějovicích bolel a šťourání jsem cítila, přičemž jedna strana bolela o poznání více, z čehož se dá usuzovat že opravdu šetřili. Když jsem se ozvala, bylo mi řečeno že nic nevydržim, což si nemyslím, protože v tomto směru jsem dost odolná a co se týče bolesti, zažila jsem už hodně.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

LadyCroft
20.7.2008 10:51:

Já vnímala liposukci jako velice nepříjemný a bolestivý zákrok. A opravdu to bylo jen o tom, že se nevyplatí šetřit. Za 12 tis. v Č. Budějovicích opravdu hodně šetřili na anestetiku. Když jsem se ozvala, že cítím úplně všechno, pan doktor řekl, že to musím vydržet. Po operaci mi řekl, že si zvládnu vyndat stehy sama a o kontrole nebyla ani řeč. Mám také nerovnosti, ale opravdu nestojím o korekci v tomto institutu. Doporučuji si vybrat odborníka, který má spustu kladných doporučení a klidně si i připlatit. Ušetříte si tím hodně bolesti a můžete se spolehnout v dobrý výsledek!

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
17.7.2008 22:28:

Dobrý večer, souhlasím s kolegy. Každý člověk však nereaguje stejně na anestetikum, proto pocity mohou být různé, ale za 10let praxe jsem operaci nemusel přerušit.

muze byt individualne citeno jemne simrani bolest ne klienti a klientky stourani v tele neciti a prestat vzhledem k bolesti nasi operateri nikdy nemuseli ale jeste se pro jistotu pozeptame pokud mate dalsi specificke individualni otazky , muzete se na nas obratit direct: office@aspenaestheticclinics.com

Dobrý den,moje zkušenost je taková,ze tumescentní liposukce opravdu nebolí.Může se stát ,že klient pocítí mírné štípnutí, jako při napouštění, když se kanyla dostane do okrajových partií.Je-li pociťována bolest není odsávaná oblast dobře umrtvena a to je způsobeno buď nízkou koncentrací anestetika nebo špatnou technikou provedení anestesie.
MUDr.J.Kačírková

nerovnosti po liposukci:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova