břicho
inka zaslal(a) v 18.3.2007 10:38:
Dobrý den, mám dotaz na problém, trápící velkou část naší rodiny. Všechny ženy z mamčiny strany (babička, tety, sestřenice i já) máme problém s usazováním tuku na břiše, jinak jsme štíhlé, prsa do čísla 2, jen břicho výrazně větší, pořád asi jako v polovině těhotenství a s věkem se to samozřejmě zhoršuje. Jsme jako dělané přes kopírák, žádná z nás nemá pas. Nepomáhá ani cvičení, sport, diety. V poslední době se hodně mluví a píše o tom, že usazování tuku v oblasti břicha je nejen neestetické, ale i nebezpečné pro vnitřní orgány. Rády bychom věděly, zda odsátí tuku z oblasti břicha má i nějaký přínos pro tyto vnitřní orgány. Já a moje sestřenice začínáme o liposukci vážně přemýšlet a rády bychom znaly i odpověď na tuto otázku. Děkuji za odpověď, Inka.
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.4.2007 17:32:
Vážená paní Inko.Tak jak jsem si pečlivě přečetl Váš dotaz, jsem spíše nabyl dojmu, aby se vrozeně nejednalo o tzv.mužské usazování tuku v oblasti břicha - tedy: u žen se tuk zvykle usazuje ned sval pod kůži(je tedy odstranitelný liposukcí ) a u mužů se usazuje většinou spíše do oblasti dutiny břišní - zde se odsát a odstranit nedá. Zjistíte to tak, že si lehnete a zvednete obě nohy současně - prty uděláte na břiše řasu z kůže a tuku. Tuku musí být tak minim. 5 cm, aby výsledek po liposukci byl patrný. Ta tzv."pivní" mužská vyklenutá břicha paradoxně nemají v podkoží prakticky žádný tuku a nelze je tedy liposukcí ošetřit.Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi Vás vyšetříme a poradíme. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
21.3.2007 17:33:
Dobrý den, odsáti tuku v oblasti břicha nemá vliv na vnitřní orgány, ale získáte větší pohyblivost a to může mít pozitivní vliv. Zkuste také cvičit jogu -cviky na břicho.
odpověd
21.3.2007 17:11:
Dobrý den.Tumescentní liposukce břicha a boků provádíme na našem pracovišti za 20 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
19.3.2007 15:32:
Liposukce na vnitřní orgány nemá vliv. Radikální liposukce Vás vymodeluje. Zdravím
odpověd
18.3.2007 14:54:
Dobrý den. Tuk v oblasti břicha i boků lze samozřejmě odsát, souvislost s vnitřními orgány není žádná. Zda je tato metoda vhodná i pro Vás lze řici pouze po konkretním vyšetření. dr. Paděra
odpověd
18.3.2007 12:23:
Inko, usazení tuku v problémových partiích je skutečně dědičné a nemá žádný další negativní vliv, kromě estetického. Přínosem liposukce břicha pro vnitřní orgány je pouze následná zlepšená pohyblivost v této oblasti, která přispívá ke zlepšenému reflexnímu prokrvení i uvnitř břicha. Dále je otázkou, zda tuk máte umístěn podkožně nebo uvnitř břicha - tam je pro liposkci nedostupný. Uděláte nejlépe, když se půjdete poradit na specializované liposukční pracoviště. S pozdravem Dr. Šmuk
odpověd
18.3.2007 11:51:
Dobrý den, děkuji za dotaz.Bez vyšetření Vám mnoho neporadím. Liposukce břicha a boků přináší v indikovaných případech velmi pěkné a trvalé výsledky při tvarování siluety těla.. Nevím o tom, že by nadbytek podkožního tuku měl negativní vliv na orgány v dutině břišní. Lépe řečeno, je to nesmysl. Tedy, pokud nemáte na mysli, že se Vám přes silnější podkoží hůře ohýbá a nitrobřišní orgány tak stisknete. Máte-li blízko do HK, rád Vás potkám v SANUSu na konsultaci. MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61