Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Kolik - Liposukce

Kolik

cristi zaslal(a) v 17.3.2008 16:52:

Dobrý den.Je mi 21 let. Ráda bych se zeptala, kolik by mě stála liposukce předních stehen a podbříška? Nejde mi o kg, ale o cm. Pohužel po různých dietách mi začalo tělo stagnovat. zpomalenej organismus. Což samozřejmě nejsem jediná. Ale já po hubenym až možná moc hubenym obdobím, mám ted nadváhu a bohužel...Myslím, že kdybych se zbavila ted toho přebytečnýho tuku, určitě by se mi postava lépe udržovala a mohla snad i vylepšit. Mohla by mi liposukce napomoc v alespon o č.1-1,5 menčí konfekci? Děkuji a přeji hezký den
Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
18.3.2008 12:30:

Dobrý den, samozřejmě, že dochází i k úbytku v obvodu, je samozřejmě třeba vyčkat až do úplného vyhojení. Pokud máte zájem o bližší ceny přijďte na konzultaci či nám zašlete fotografie a my Vás zašleme předběžné ceny a domluvíme se na dalším postupu.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208, či ghc@ghc.cz. S přáním hezkého dne Věra Šobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zkuste neinvazivní lipolýzu přístroji Ultracountour a ACCENT.Mám kušenosti s úbytkem cca 5 cm v průměru. MUDr. Renata Šípková www.plastickachirurgie-uh.cz

Dobrý den, Nejprve by byla nutná konzultace s lékařem.V případě Vašeho zájmu se můžete objednat na našich tel.č +420 475 212 047 nebo 775 122 031,nebo se můžete podívat na naše webové stranky www.plastika-ul.cz .Rádi Vás na naší klinice uvítáme. S pozdravem, Simona Skálová,asistentka.

Dobrý den, liposukce předních stehen se standartně neprovádí,je zde nebezpečí nerovností. Liposukce dolního břicha je možná a ceny naleznete na www.medilip.cz Zdravím MUDr.J.Kačírková

< Předchozí:zvýšené riziko?
Liposukce břicha:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova