Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - lipo břicha - Liposukce

lipo břicha

petra zaslal(a) v 13.12.2007 10:32:   

Dobrý den, jsem 1 měsíc po lipo celého břicha a zdá se mi, že mi na břiše zbylo docela dost tuku, v pase mám stejně jako před zákrokem, je možné že se to ještě srovná a že je to otok?

Vaše odpověd

odpověd

lenkao
4.1.2008 17:57:

Po 1 měsíci otok?? Mám za sebou 4 liposukce a otok u mě trval maximálně 1-2 týdny. Spíše si myslím, že šlo o liposukci jen při lokálním znecitlivění (ne tedy v celk. narkóze), kde lze odebírat jen poměrně malé množství tuku. Sama jsem totiž poprvé absolvovala za hříšné peníze tento druh liposukce a efekt byl nulový.Reklamujte zákrok!

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková Medilip
14.12.2007 8:31:

Dobrý den Petro,určitě se jedná o otok,buďte trpělivá výsledek se jistě dostaví. Zdravím Vás MUDr.J.Kačírková

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
13.12.2007 23:13:

Vydžte a hodnoťte výsledek min. 3 měsíce po operaci Zdraví Dr. Tomášek 607990077

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
13.12.2007 14:46:

Je těžké Vám odpovědět bez možnosti porovnání, prokonzultujte to se svým chirurgem.

< Předchozí:Smart lipo
Liposukce podbradku:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova