lipo podbradku..
Š. zaslal(a) v 12.4.2007 20:40:
Se zájmem jsem si přečetla odpovědi na lipo podbradku..Jsem po lipo podbradku ale kůžička mi zůstala viset.Je mi 34let a pohled z profilu mě dost trápí.Mohu se zeptat co obnáší tyto operace a jak se zhruba provádějí a zda jsou vhodné i pro mou věkovou hranici?...korekce platysmyn a sešití svalůPartner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
18.4.2007 21:52:
Ano.Pokud zůstane kůže po liposukci podbradku viset, je možno ji korigovat z řezu v podbradku různé velikosti nebo tvaru.Pokud jsou zároveň povoleny svaly podbradku, pak se zároveň sešívají. Výkon nemá vazbu na věk.P.Může se provádět jak v celkové nebo i lokální anestezii, což bývá častěji. Je-li pro Vás dostupná Ostrava, velmi rádi Vás přivítáme na konzultaci - tel. : 596 123 854, kde se můžete objednat v prac. hodiny. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek