lipo vnejsich stehen a zadku
karin zaslal(a) v 4.1.2008 22:18:
Dobry den mam 170/60 a jiz jsem jednou byla na lipo zadku a vnejsku(4roky zpet) bylo mi odebrano celkem 700ml-tedy nic moc(a ani mi nepripadlo, ze by se to nejak zlepsilo)..CHci se zeptat zda se da lipo provest znovu?..Zadek bych chtela odsat hlevne v jeho spodni casti a trochu po cele plose,aby byl ploší. A vnejsí stehna na doladeni tvaru. Kolik by tato operace stala? Preferuji LA. Morava
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.1.2008 13:17:
Pozor,aby Vám zadek "nespadl".
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.1.2008 8:05:
Dobrý den Karin,je vhodná osobní návštěva,cena kolem 25ti tisíc,anestesie lokální,zákrok ambulantní. MUDr.J.Kačírková
odpověd
5.1.2008 15:33:
odpoved je ano nabizime nejmodernejsi metodu odstranovani tuku: SmartLipo v Praze , nove na severni Morave a i v Brne ceny radi domluvime podle situace
odpověd
5.1.2008 11:34:
Pokud Vám vyhovuje Olomouc,přijďte na konzultaci.Orient.cena :20-25.000,- kč
odpověd
karin
4.1.2008 22:20:
Je možné konzultaci udělat i přes mail?(pokud by to bylo treba v ostrave?(jsem od Brna)
odpověd
Romana
8.1.2008 12:47:
Ahoj. Jsem taky z Brna a na lipo jsem byla v Havířově u pana doktora Foldyna. Je to přesně 10 měsíců a jsem maximálně spokojená. Konzultace proběhla po mailu (fotky).