Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Liposukce + augmentace - Liposukce

Liposukce + augmentace

Moniika zaslal(a) v 7.3.2008 22:22:   

Dobrý den, prosím vás, chtěla bych se zeptat na to, jak se dá skloubit zvětšení prsou a liposukce boků a břicha??? čeká mě zvětšení prsou a začínám přemýšlet i o liposukci. nejsem tlustá, 173cm/63kg, 84-73-99 a je mi 20let, ale mám problémovou partii na břiše a na zádech=bocích. Jde to udělat současně, nebo musím delší dobu po augmentaci čekat??? a kolik přibližně stojí lip. těchto partii? DĚKUJI MOC!!! s pozdravěm Moniika :-)

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
10.3.2008 13:50:

Dobrý den, na naší klinice lze zákroky provést současně.Cena se odvíjí dle rozsahu výkonu, kterou lze určit až po konzultaci, počítejte přibližně 75.000,-Kč + imlantáty, prádlo.Ráda bych Vás požádala o ev. fotografie, konzultaci je možné provést i před výkonem, jen musíte vědět svou představu o velikosti prsou.Pro objednání nás kontaktujte na ghcghc.cz, tel. 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
8.3.2008 21:26:

Dobrý den Moniko, lze provést tyto zákroky současně, při jedné celkové anestezii. Cenové relace se různí v jendotlivých klinikách, přesnou cenu se dozvíze při odobní konzultaci s lékařem, orientační ceny jsou uvedeny na tomto serveru.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Cena tumescentní lipo vnějších stehen
Lipo podbradku:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova