Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce a štítná žláza - Liposukce

liposukce a štítná žláza

kucerovka zaslal(a) v 12.7.2007 11:09:   

dobrý den měla by jsem takový dotaz.Už dlouho se pokouším zhubnout skusila jsem snad vše možné diety a cvičení ale stále nic.Tak před měsícem mi zjistily že mám zvětšenou štítnou žlázu a že tímto je hubnutí asi pasé.Zajímalo by mě zda li by se liposukcí dalo něco dělat.Vím že je to jen vhodné na modelaci těla já meřím 168cm a mám 88 kg.Byl by účinek alespon trošku možný?Děkuji Lucie

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
13.7.2007 20:16:

Dobrý den, máme několik klientek se stejnými problémy jako vy. Doporučuji Vám konzultaci a při ní zvážíme, jak Vám pomoci.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
12.7.2007 13:24:

Dejte si do pořádku funkci štítné žlázy ,pravděpodobně se vám upraví i váha,liposukce není metoda hubnutí.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:liposkuce podbradku
Liposukce podbradku:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova