Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce a změna váhy - Liposukce

liposukce a změna váhy

Blanka zaslal(a) v 6.5.2008 16:27:   

Dobrý den,před necelým rokem jsem podstoupila tumes.liposukci celého břicha.Ted jsem přibrala asi 3kg,bříško se mi trochu zvětšilo,můžou tukové bunky opět na břiše narůst?Kolik kg se může přibrat nebo naopak zhubnout, aby to neovlivnilo výsledek zákroku.Děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Petr Hýža MUDr. Petr Hýža
7.5.2008 13:56:

Milá Blanko, tak jako jiné tukové buňky na těle, i buňky na břiše mohou nabývat na objemu,přestože jste po liposukci. Ideální je udržovat si takovou váhu, kterou jste měla před liposukcí. Pak bude výsledek liposukce stabilní. Přeji hezký den. :-)

Nahlásit nevhodný příspěvek

Milá Blanko,tukové buňky se nerozmnožují,ale mohou zbytnět,zvětšit se a tím zesílí tuková vrstva.Kolik můžete přibrat se nedá říct.Udržujte si váhu a cvičte.Zdraví Dr.Vraspírová

Dobrý den Blanko,po liposukci dojde k redukci počtu tukových buněk.Zbývající buňky se po zvýšení hmotnosti. obvykle nejsou schopny zvětšit tak,aby krajina vypadala jako před výkonem.Na druhou část otázky není přesná odpověď možná,ale každá změna hmotnosti olivní i vzled oblasti po liposukci. MUDr.J.Kačírková

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
6.5.2008 20:01:

Dobrý den. Každá změna váhy přináší i změnu výsledku liposukce. Tukové buňky se nemnoží, pouze se zvětšuje objem buněk, které zůstaly. Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:nerovnosti
Mnozi se ci nemnozi?..tukove bunky:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova