Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Liposukce boku + bricha - Liposukce

Liposukce boku + bricha

Lucie zaslal(a) v 25.1.2007 13:10:   

Dobry den, je mi 36/178/65. Mam sice vysportovanou postvu, ale trapi me "bucky" v oblasti ledvin a take spodni bricho, ktere se ne a ne vyrysovat. Jsem rozhodnuta po liposukci techto oblasti. Ale bojim se nasledku. Je pravda, ze v techto mistech si mi jiz tuk nikdy usazovat nebude? A take me zajima, jestli je pravda, ze si tukove zasoby najdou jinou cestu a usadi se nekde jinde? Mam obavy, abych pak na tom nebyla hur nez ted. A muzu vedet pro srovnani cenu? Dekuji

Vaše odpověd

odpověd

Vladka
16.10.2007 11:38:

Dobrý den , je mi 27/175/85.Můj největší problém jsou boky a zadek. Jsem nesouměrné postavy , tak bych chtěla poradit co s tím, už přemýšlím o liposukci. Zkoušela jsem cvičení i dietu , ale bez výsledku. Děkuji za radu.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
6.2.2007 0:00:

Naši odpověd najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com - klik - procedury - klik liposukce. Zde není tolik prostoru na tak dlouhou odpověď. Je-li pro Vás dostupná Ostrava rádi se Vám budeme věnovat. MUDr.Lucák

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
28.1.2007 22:23:

V naší První liposukční klinice by tento zákrok stál 15tis.Kč+návlek. Konzultaci si můžete objednat na č. 608825044

Vážená paní, naše pracoviště Vám nabízí možnost osobní konzultace, vyšetření, kde bude stanovena přesná cena a podány Vám dostatečné informace. Pokud budete mít zájem objednejte se na konzultaci v době mých konzultačních hodin dr. Šulcová 605988676

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
25.1.2007 20:29:

Dobrý večer.Na našem pracovišti prováděná tumescentní liposukce daných oblastí by stála 18 OOO Kč,včetně elast.návleku.Jestliže Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
25.1.2007 16:06:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Nerovnosti se po liposukci mohou objevit,ale je možno je opravit. Jednou odstraněný tuk se Vám již jinde nemůže uložit. Podrobnější informace však vyžadují konsultaci. V SANUSu v Hr.Králové by Vás výkon v celkové anestezii stál 19 000Kč.Nashledanou, dr. Remeš

Dobrý den, v případě, že se bojíte jizev a nerovností po operaci, zkuste neinvazivní liposukci přístrojem Ulstrashape. Zákrok je bezbolestný, nedochází k narušení kožního povrchu, nemusí se nosit stahovací prádlo. Zároveň rozhodně nehrozí vznik jakýchkoliv nerovností. Nejvhodnější k ošetření je postava štíhlá, s lokálním nahromaděním nežádoucí tukové tkáně, jako jsou ve vašem případě např. boky. V případě zájmu se prosím dostavte na konzultaci, kde bych Vám sdělila podrobnosti k ošetření a cenu. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová, PDC Praha. Tel.: 284840002

Liposukce vnitřních a vnějších stran stehen:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova