Liposukce boku + bricha
Lucie zaslal(a) v 25.1.2007 13:10:
Dobry den, je mi 36/178/65. Mam sice vysportovanou postvu, ale trapi me "bucky" v oblasti ledvin a take spodni bricho, ktere se ne a ne vyrysovat. Jsem rozhodnuta po liposukci techto oblasti. Ale bojim se nasledku. Je pravda, ze v techto mistech si mi jiz tuk nikdy usazovat nebude? A take me zajima, jestli je pravda, ze si tukove zasoby najdou jinou cestu a usadi se nekde jinde? Mam obavy, abych pak na tom nebyla hur nez ted. A muzu vedet pro srovnani cenu? Dekuji
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Vladka
16.10.2007 11:38:
Dobrý den , je mi 27/175/85.Můj největší problém jsou boky a zadek. Jsem nesouměrné postavy , tak bych chtěla poradit co s tím, už přemýšlím o liposukci. Zkoušela jsem cvičení i dietu , ale bez výsledku. Děkuji za radu.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.2.2007 0:00:
Naši odpověd najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com - klik - procedury - klik liposukce. Zde není tolik prostoru na tak dlouhou odpověď. Je-li pro Vás dostupná Ostrava rádi se Vám budeme věnovat. MUDr.Lucák
odpověd
28.1.2007 22:23:
V naší První liposukční klinice by tento zákrok stál 15tis.Kč+návlek. Konzultaci si můžete objednat na č. 608825044
odpověd
25.1.2007 22:39:
Vážená paní, naše pracoviště Vám nabízí možnost osobní konzultace, vyšetření, kde bude stanovena přesná cena a podány Vám dostatečné informace. Pokud budete mít zájem objednejte se na konzultaci v době mých konzultačních hodin dr. Šulcová 605988676
odpověd
25.1.2007 20:29:
Dobrý večer.Na našem pracovišti prováděná tumescentní liposukce daných oblastí by stála 18 OOO Kč,včetně elast.návleku.Jestliže Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
25.1.2007 16:06:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Nerovnosti se po liposukci mohou objevit,ale je možno je opravit. Jednou odstraněný tuk se Vám již jinde nemůže uložit. Podrobnější informace však vyžadují konsultaci. V SANUSu v Hr.Králové by Vás výkon v celkové anestezii stál 19 000Kč.Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
25.1.2007 14:05:
Dobrý den, v případě, že se bojíte jizev a nerovností po operaci, zkuste neinvazivní liposukci přístrojem Ulstrashape. Zákrok je bezbolestný, nedochází k narušení kožního povrchu, nemusí se nosit stahovací prádlo. Zároveň rozhodně nehrozí vznik jakýchkoliv nerovností. Nejvhodnější k ošetření je postava štíhlá, s lokálním nahromaděním nežádoucí tukové tkáně, jako jsou ve vašem případě např. boky. V případě zájmu se prosím dostavte na konzultaci, kde bych Vám sdělila podrobnosti k ošetření a cenu. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová, PDC Praha. Tel.: 284840002