Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce - Liposukce

liposukce

Pavlína zaslal(a) v 8.1.2007 20:21:   

Dobrý večer,zajímalo by mě,jestli se provádí liposukce lýtek a kolen,přesto že cvičím a mám postavu poměrně souměrnou,trápí mě obvod lýtek 48cm a kotníků 28cm.Působí mi to značné potíže při nákupu obuvi,ještě prosím o přibližnou cenu,děkuji ya odpověd´

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
10.1.2007 14:22:

Dobrý den, kolena provádíme běžně, lýtka nejsou tak častá, vzhledem k tomu, že se provádí pouze lýtka(kotníky ne). U lýtek nelze mnoho tuku odstranit, většinou tam jsou více vyvinuté svaly a efekt není veliký. Cena je do 20tis.Kč

Nahlásit nevhodný příspěvek

výjimečně ano, ale konzultace je nutná, pokud máte zájem, objednejte se na mou ambulanci, GHC, Krakovská 8, Praha 1, tel 222211206 , email: ghc@ghc.cz s pozdravem doc Dušková

odpověd

Tocikova-janka
9.1.2007 19:20:

Paní Pavlíno,liposukce kolen,je na rozdíl liposukce lýtek poměrně jednoduchý,efektní výkon.Liposukce lýtek,dělám poměrně zřídka,tvoří asi 1-2% všech liposukcí.Tuk se dá odsávat ze zadní strany pod kolenem,a vnějších stranách.Problematičtější je zákrok nad kotníky,tam nelze očekávat efekt,máte-li dlouhý lýtkový sval.V této oblasti nedoporučuji odsávat najednou cirkulárně,pro dlouhotrvající otoky.Mám radši lokální tumescentní anestezi,kvůli spolupráci a polohování pacientky.Cena na mém pracovišti kolena 8-10tis,lýtka horní 8tis.,dolní třetina 8tis.TOC

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
9.1.2007 15:26:

Se zájmem pročítán názory kolegů. Efekt Vámi požadovaných liposukcí bude při sloupovitých bércích. Myslím si, že vaše parametry 48 a 28 tomu odpovídají. Operaci je však nutno provést tak radikálně, že bych ji v lokální anestézii neprováděl. Zdravím.

Dobrý den, Pavlíno, zákrok je možné provést v obou lokalitách - záleží na posouzení odborníka na osobní konzultaci, kde podrobně rozeberete možnosti, příp. metodu zákroku aj. Pokud by Vám vyhovovala Praha, rádi Vás objednáme na osobní konzultaci na tel: 235 313 661, 604 243 249 nebo info@pem-praha.cz, více o zákrocích a našich lékařích se dozvíte na www.pem-praha.cz Cena zákroku je od 14 000,-Kč (+ příp. anestezie a poop. péče). Krásný den, G. Němcová, Lékařské centrum PEM

Dobrý den, paní Pavlíno, liposukce uvedených lokalit se provádí, počítejte s cenou okolo 10 tis. Kč (v lokální anestezii).

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
8.1.2007 22:02:

Dobrý den, děkuji za dotaz.Tento výkon provádíme. Je však třeba počítat s tím, že v těchto oblastech nebývá vrstva podkoží tak mohutná a výsledek i přes dobře provedený výkon nemusí odpovídat Vaší představě. Dr.Remeš, SANUS Hr.Králové, 775 29 61 61

odpověd

MUDr. Pavel Kurial MUDr. Pavel Kurial
8.1.2007 21:47:

Ano liposukce kolen i lýtek se provádí, zákrok lez provést ambulantně v místním umrtvení. V případě zájmu o konzultaci mě kontaktujte na tel. 723021615. S pozdravem MUDr.Pavel Kurial - České Budějovice

< Předchozí:Liposukce břicha
liposukce:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova