liposukce
Pavlína zaslal(a) v 8.1.2007 20:21:
Dobrý večer,zajímalo by mě,jestli se provádí liposukce lýtek a kolen,přesto že cvičím a mám postavu poměrně souměrnou,trápí mě obvod lýtek 48cm a kotníků 28cm.Působí mi to značné potíže při nákupu obuvi,ještě prosím o přibližnou cenu,děkuji ya odpověd´
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.1.2007 14:22:
Dobrý den, kolena provádíme běžně, lýtka nejsou tak častá, vzhledem k tomu, že se provádí pouze lýtka(kotníky ne). U lýtek nelze mnoho tuku odstranit, většinou tam jsou více vyvinuté svaly a efekt není veliký. Cena je do 20tis.Kč
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.1.2007 10:26:
výjimečně ano, ale konzultace je nutná, pokud máte zájem, objednejte se na mou ambulanci, GHC, Krakovská 8, Praha 1, tel 222211206 , email: ghc@ghc.cz s pozdravem doc Dušková
odpověd
Tocikova-janka
9.1.2007 19:20:
Paní Pavlíno,liposukce kolen,je na rozdíl liposukce lýtek poměrně jednoduchý,efektní výkon.Liposukce lýtek,dělám poměrně zřídka,tvoří asi 1-2% všech liposukcí.Tuk se dá odsávat ze zadní strany pod kolenem,a vnějších stranách.Problematičtější je zákrok nad kotníky,tam nelze očekávat efekt,máte-li dlouhý lýtkový sval.V této oblasti nedoporučuji odsávat najednou cirkulárně,pro dlouhotrvající otoky.Mám radši lokální tumescentní anestezi,kvůli spolupráci a polohování pacientky.Cena na mém pracovišti kolena 8-10tis,lýtka horní 8tis.,dolní třetina 8tis.TOC
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
9.1.2007 15:26:
Se zájmem pročítán názory kolegů. Efekt Vámi požadovaných liposukcí bude při sloupovitých bércích. Myslím si, že vaše parametry 48 a 28 tomu odpovídají. Operaci je však nutno provést tak radikálně, že bych ji v lokální anestézii neprováděl. Zdravím.
odpověd
9.1.2007 11:12:
Dobrý den, Pavlíno, zákrok je možné provést v obou lokalitách - záleží na posouzení odborníka na osobní konzultaci, kde podrobně rozeberete možnosti, příp. metodu zákroku aj. Pokud by Vám vyhovovala Praha, rádi Vás objednáme na osobní konzultaci na tel: 235 313 661, 604 243 249 nebo info@pem-praha.cz, více o zákrocích a našich lékařích se dozvíte na www.pem-praha.cz Cena zákroku je od 14 000,-Kč (+ příp. anestezie a poop. péče). Krásný den, G. Němcová, Lékařské centrum PEM
odpověd
9.1.2007 7:55:
Dobrý den, paní Pavlíno, liposukce uvedených lokalit se provádí, počítejte s cenou okolo 10 tis. Kč (v lokální anestezii).
odpověd
8.1.2007 22:02:
Dobrý den, děkuji za dotaz.Tento výkon provádíme. Je však třeba počítat s tím, že v těchto oblastech nebývá vrstva podkoží tak mohutná a výsledek i přes dobře provedený výkon nemusí odpovídat Vaší představě. Dr.Remeš, SANUS Hr.Králové, 775 29 61 61
odpověd
8.1.2007 21:47:
Ano liposukce kolen i lýtek se provádí, zákrok lez provést ambulantně v místním umrtvení. V případě zájmu o konzultaci mě kontaktujte na tel. 723021615. S pozdravem MUDr.Pavel Kurial - České Budějovice