Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Liposukce - Liposukce

Liposukce

VendysaH zaslal(a) v 27.9.2007 20:14:   

Dobrý den,prosím poraďte mi:Jsem 19 měsíců po porodu a stále nemůžu shodit,ba naopak jsem 10 kg přibrala.Mohla by mi pomoci liposukce?Lze provést liposukci břicha i stehen najednou?Mám cca 176 cm,99 kg a 27 let.Kolik by tento zákrok zhruba mohl stát.Děkuji za odpověď.VendysaH

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
8.10.2007 16:28:

Navazuji na seriozní odpověď prim.Dr.Vraspírové.Dle mých zkušeností nebude efekt po liposukci při Vašich stávajících 99 kg skoro vidět. Ale určitě jiná situace by byla. kdyby seVám podařilo zhubnou alespoˇn 10 kg. Jinak to jsou opravdu vyhozené peníze. Hubněte pod vedením odborných lékařů. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laserového léčebného centra Opava
4.10.2007 11:59:

DOBRÝ DEN, prvořadá je konzultace s lékařem, který usoudí, který zákrok by Vám doporučil. máme kliniky v Ostravě, Opavě a Olomouci. Více informací a kontakty najdete na našich webových stránkách www.llc.cz Laserové léčebné centrum

Dobrý den. Nejprve je nutná osobní konzultace k posouzení, zda by šlo o liposukci či abdominoplastiku. Hezký den, PEM

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
30.9.2007 12:32:

Vzhledem k množství klientek jsem se několikrát setkal i s vaším případem. Je nutná konzultace, ale jistě je pro Vás nějaké řešení-pomoc. Zda abdominoplastika nebo liposukce nyní nemohu stanovit, ale kombinace zákroků jistě podpoří i následné hubnutí, chce to s něčím zaít a na nic již nečekat.

Milá Vendy,liposukce není pro Vás dle mého soudu řešením,vyhodila byste zbytečně peníze a nebyla spokojená.Nejprve zhubněte.Držím palce.dr.vraspírová

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
28.9.2007 13:16:

Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci,kde se rozhodne,který zákrok by byl pro Vás nejvhodnější.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
28.9.2007 12:35:

Paní Vendy,opokovaná věta-liposukce není metoda hubnutí platí i pro Vás.Obratte se na lékaře obezitologa a hubněte pod odborným vedením.Liposukce Vám nemůže pomoci při této nadváze-podle mne 25kg,se Vám tuk bude ukládat jinde.Liposukce u Vás jsou vyhozené peníze a oslabení organismu.

odpověd

VendysaH
28.9.2007 11:29:

Dobrý den,pane dr.to já vím,včera jsem si pročítala příspěvky v diskusi a myslím že by byla vhodnější plastika kůže na břiše (abdio...)Mám dost převislou kůži a tak by aspoň to mohlo pomoci?Prosím je možné se u někoho objednat na konzultaci?V průběhu měsíce října-září?Děkuji VendysaH

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
27.9.2007 23:02:

Dobrý večer. Podle Vašich údajů Vám liposukce nepomůže. Ta není cestou k řešení obezity. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

VendysaH
27.9.2007 22:28:

Dobrý večer,pane dr.mockrát děkuji za překvapivě rychlou odpověď.Musím přiznat,ža jsem se špatně vyjádřila,protože pokud dobře počítám má nadváha je min.20 kg.Již před porodem jsem sice šla s váhou nahoru o 5 kg,ale i tak jsem měla 80 kg.takže bohužel né 10,ale min.20kg.Prosím ještě o jednu odpověď.Mé tělo je celé obalené tukem a strašně potrhané.Nejvíce,ale dle mého názoru právě břicho,stehna atd...Nezlobte se za něpřesné znění otázky.Děkuji moc VendysaH

odpověd

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková Medilip
27.9.2007 21:00:

Dobrý den, 10 kg nadváha není nic tragického. Pokud se Vám tuk usazuje jen v určitých partiích těla, pak jistě liposukce pomůže a tělo vyrýsuje. Při tumescentní liposukci (tedy pouze v lokální anestézii) nelze obě zmiňované části udělat najednou. Anestetikum by bylo v příliš vysoké koncentraci. Nicméně po 3 měsících lze udělat další část. Cena za břichoje 26000 Kč, konzultace je zdarma.

< Předchozí:Neinvazivní liposukce - UltraShape
hubnuti po lipo:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova