Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce? - Liposukce

liposukce?

jarka zaslal(a) v 26.1.2008 2:07:   

krásný den- jsem silnější postavy, vadí skoro vše ,ale ráda bych se zbavila- mi tomu říkáme buchta- fekt nevím jak nazvat oblast pod břichem. vadí mi to při jízdě na kole a kalhoty si na sebe taky vzít nemohu. kolik by to asi stálo? děkuji

Vaše odpověd

nabizime Vam komplexni management incl. SmartLipo zakrok

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
26.1.2008 11:43:

Dobrý den.Jestliže jsem Vám dobře rozuměl,jedná se Vám o liposukci břicha.Cena je 15 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
26.1.2008 11:15:

Dobrý den, liposukce není řešení ke změně silnější postavy, touto metodou se dá s efektem řešit nerovnosti - tukové nadbytky různých částí těla. Cena záleží na rozsahu prováděné liposukce. Paděra

< Předchozí:liposukce hýždí
povolená kůžička na podbradku:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova