Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce - Liposukce

liposukce

Jana zaslal(a) v 19.5.2008 13:43:   

Dobrý den,chtěla bych podstoupit velkou liposukci (břicho,zadek,stehna celá,boky).Mohu toto podstoupit najednou.Jsem rok po třetím porodu a prostě nemohu shodit,nabrala jsem přes 20 kilo. Jaké jsou čekací doby?(samozřejmě bych chtěla co nejdříve).Jsem z Liberce,takže třeba Morava pro mě nebude to pravé.Vešla bych se do částky 40 000 kč?Mohu poslat i fotky.Děkuji za odpovědi

Vaše odpověd

Dobrý den Jano,věnujeme se liposukcím v tumescentní anestesii,bez celkové narkozy.Opakovaně na této diskusi zdůrazňuji,že v zájmu bezpečnosti klientova zdraví,dobrého výsleduku operace není možné provést tolik krajin najednou s výjimkou minioblastí,kde provádíme drobné modelace. Zdravím Vás MUDr.J.Kačírková

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Pavel Kurial MUDr. Pavel Kurial
19.5.2008 23:22:

Dobrý den, tumescentní liposukce lokalit, které jste uvedla by stála na našem pracovišti 27.000,-Kč včetně anestezie, dvoudenního pobytu v nemocnici a elastického prádla. Nejbližší termín možný 5.6., fotky můžete poslat na info@kurial.cz. S pozdravem Dr.Kurial

odpověd

MUDr. Walter Linzer MUDr. Walter Linzer
19.5.2008 22:14:

Paní Jano, mě rozesmutní a často i rozladí,pokud čtu dotaz podobný Vašemu.A říkám si,k čemu jsou celé diskuse,když je málokdo čte.Myslím ty dřívější,samozřejmě!Vy jste se rozhodla vydat se do rukou t.zv.odsávačů.Budou se zde brzy předhánět v nabídkách,doplněných pro jistotu telefonními čísly.Já a nemnoho mých kolegů patříme k tvarovačům těla (t.zv.Body-contouring).Pro nás je prioritní přirozená silueta,dosažena BEZPEČNOU methodou.Co myslíte,že se stane s Vaši kůži,až Vám odsají naráz Vámi vyjmenované oblasti? Ambul.liposukce v tumesc.lok.anestesii trvá,pokud chce mít dobrý výsledek,2-3 hodiny.Jedna oblast!U Vás by všechny trvaly teoreticky 12hod.A proč to má ten odsávač za 3 hodiny hotovo?Vezme si podstatně silnější kanylu!Výsledek s častými velkými nerovnostmi ho nevzrušuje.Vy se ale pak můžete zařadit do zástupu nespokojených stěžovatelek,které se pak nás budou ptát, co s tím! S přáním správného rozhodnutí Váš W.Linzer

odpověd

ivana1630
19.5.2008 20:12:

Dobrý den,zajímalo by mne,zda záleží na tom,kolik kilo vážím,jak hodně liposukci potřebuji. Je mi 25let vážím 70kg při výšce 168. Nejde mi zhubnout cvičením ani dietami. Chtěla bych podstoupit liposukci, břicha a stehen.Zajímala by mě orientační cena? Jestli se cena odvíjí od množství tuku?a samozřejmě možnost splátek.Jsem ze sev.moravy. děkuji za odpovědi.

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
19.5.2008 16:16:

Dobrý den, tato partie lze odsát během jedné operace a cena výkonu včetně jednodenní hospitalizace a elastického prádla je 31.500 korun. V současné době jsou termíny operací na červenec-srpen. Pokud budete mít zájem o bezplatnou konzultaci můžete se objednat. dr.Paděra 603426657

..metodou SmartLipo s moznosti okamziteho jemneho odsati a efektem na vypnutim kuze je mozno udelat vice oblasti najednou poslete fotos na office@aspenaestheticclinics.com

< Předchozí:liposukce pazi
dobry den smartlipo:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova