liposukce
Jitka zaslal(a) v 1.6.2008 17:50:
Dobrý den. Je mi 34 let, jsem z Prahy. Během posledního roku se mi udělaly nechutné pneumatiky na břiše, nejhorší je, že jsem jedla stejně a i stejně sportovala...Teď se toho nemohu zbavit, tak se chci zeptat. Kam mohu zajít a kolik by to asi stálo. Potřebovala bych jen břicho.
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
-

Klinika GHC Praha -

Medilip - MUDr.Jaroslava Kačírková -

Sanus První privátní chirurgické centrum s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
2.6.2008 14:59:
Můžete se obrátit na naši kliniku ,konzultace zdarma.Tel.:272937286, mob.:739678659. Bližší informace viz naše WWW stránky (www.ok.cz/vrbicky) s pozdravem Dr. Vrbický
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Petra Samková
2.6.2008 9:15:
Dobrý den paní Jitko, na naší Klinice GHC Praha máme vynikající zkušenosti s Elektrolipolýzou, při této metodě se vpichují vlasově tenké jehličky do podkoží, přes které se vpouští střídavý elektrický proud, který rozpouští tukové buňky. Pokud by jste se chtěla objednat na konzultaci s naší dermatoložkou, telefonní číslo naší recepce je 222 211 206. Cena jednoho ošetření je 3 000,-Kč. Doporučuje se 6-10 ošetření, přičemž 10. ošetření je zdarma. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha Exnerová Štěpánka
odpověd
1.6.2008 23:26:
prijdte k nam 723 850 509, 222 222 335
odpověd
1.6.2008 18:58:
Dobrý večer Jitko, všechny informace naleznete na www.medilip.cz. MUDr.J.Kačírková