Liposukce
Jaroslava Špičková zaslal(a) v 11.6.2008 14:07:
Dobrý den, chtěla bych se poradit o zákroku Liposukce. O tomto zákroku již delší dobu přemýšlím a nevím jak se rozhodnout. Veškeré moje " tukové zásoby " se tvoří v oblasti břicha. Zjišťuji, že existuje více technik liposukce. Jsem ze Šumperka a na konzultaci jsem nikde nebyla. Mohli byste mi prosím poradit. Předem moc děkuji
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.6.2008 1:46:
... nabizime Vam jednu z nejmodernejsich metod odstranovani tuku: SmartLipo. Pri metode SmartLipo dochazi k rozpousteni tuku s moznosti okamziteho jemneho odsati. Metoda SmartLipo ma dale velice dobry ucinek na ztazeni kuze, kompresni pradlo nosite pouze 7 dni a na oblastech jako podbradek pouze par hodin neb 1 den. Sport jako napriklad Golf hrajete za 2 dni a beh za 5 dni. Do socialniho zivota se vracite ihned po zakroku. Radi Vas privitame v nove klinice ,skupiny Aspen Aesthetic Clinics v Praze na Vinohradech. Aspen Aesthetic Clinics spolupracuji uzce s Dr Werner SmartLipo Group, ktera se specializuje prave na metodu SmartLipo, vcetne zakroku, clientu a traininku klinik a lekaru. Prijdte na nezavislou free consultation a radi Vam metodu SmartLipo a i dalsi nejmodernejsi esteticke zakroky (Photosilk plus, IPL/Laser, Happy Face Lift s rozpustnymi vlakny atd.) predstavime. Informujte se prosim i na www.smartlipo.cz www.aspenaestheticclinics.com www.drwernersmartlipogroup.com a mezinarodne na www.google.com. Tel.: 222 222 335, 721 283 208, 723 850 509 email pro zaslani fotos: office@aspenaestheticclinics.com office@drwernersmartlipogroup.com
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.6.2008 21:19:
Dobrý večer,pokud Vám vyhovuje Olomouc,zvu Vás na konzultaci,dr.šimek 608887561
odpověd
11.6.2008 17:40:
Dobrý den, doporučuji tuk odstranit tum.liposukcí.Naše První liposukční klinika se na liposukce specializuje již 10let.KOnzultace je zdarma, vše Vám nezávazně vysvětlíme.
odpověd
11.6.2008 16:49:
Asi vyberte nejbližší ambulanci plastického chirurga, který Vám nejlépe vše osobně vysvětlí. Pokud by jste měla zájem na bezplatnou konzultaci v Praze, je toto možné. Na našem pracovišti provádíme liposukce v celkové anestesii. dr.Paděra
odpověd
11.6.2008 15:51:
Dobrý den, paní Špičková. Pro modelování postavy je vhodným řešením neinvazivní liposukce, při které se nepoužívá celková narkóza a výsledky jsou již po prvním ošetření. V případě zájmu volejte 603436969 nebo 284840002. Se srdečným pozdravem, MUDr.Andrea Pliščinská, lékařka Pražského dermatologického centra
odpověd
12.6.2008 21:37:
Drahá kolegyně Pliščinská, v medicíně se člověk musí celý život vzdělávat a proto jsem byl při čtení Vašeho příspěvku trochu na rozpacích,jestli jsem v latině něco nezanedbal.V knize Kabrt,Valach:Stručný lékařský slovník stojí SUCTIO-sání,nasávání.Nechápu proto,jak můžete nabízet neinvazivní sání.To je přece logický nesmysl!Nabízel snad někdy nějaký chirurg třeba neinvazivní appendektomii? Pokud má mít tento server nějakou úroveň, měl by se oprostit od reklamní demagogie a lékař by měl vždy zachovat stavovskou čest!V úctě Váš W.Linzer
odpověd
11.6.2008 14:18:
Dobrý den paní Špičková, jako nejvhodnější řešení Vám doporučuji objednání na vstupní konzultaci k plastickému chirurgovi, který Vám nabídne nejvhodnější řešení právě ve Vašem případě. Objednat na vstupní konzultaci se můžete na tel.č. 222 211 206,208. Vstupní konzultace stojí 300,- Kč a v případě výkonu bude z jeho ceny odečtena. Těšíme se na Vaší navštěvu, s přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
odpověd
11.6.2008 14:14:
Dobrý den,technik odsátí tuku je několik.Celkem podrobný popis najdete na internetu. Záleží na Vás jakou metodu si vyberete:v celkové narkose s hospitalisací,tumescentní ambulantní metodu,neinvazivní metody Rozhodně je vždy nutná konzultace. MUdr.J.Kačírková