Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Liposukce - Liposukce

Liposukce

Gábina zaslal(a) v 18.4.2007 9:33:   

Dobrý den, před měsícem jsem podstoupila lipo břicha, boků stehen a kolen. Otoky a modřiny už opadly, přesto kromě břicha nevidím žádný rozdíl. Na dotek jsou odsátá místa stejně měkká jako předtím. Vím, že konečný výsledek je někdy vidět až za 2-3 měs., ale tím, že nemám ani otoky, tak mi přijde, že mi již nemá co splasknout. Máte prosím, někdo zkušenost s tím, že by na pacientovi nebyla změna vidět vůbec? Děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
19.4.2007 0:13:

Naprosto souhlasím s kolegou Novákem. Výsledek hodnoťte až po třech měsících a nejlépe s fotografiemi před zákrokem a po zákroku. Vše pak proberte se svým operatérem. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Ota Novák
18.4.2007 10:36:

Paní Gábino, měsíc je příliš krátká doba na zhodnocení efektů liposukce,navíc takto rozsáhlé.Zatím je pro Vás vhodná místní péče dle ordinace Vašeho operatéra a trpělivost.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Po liposukci
podbradek:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova