Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce - Liposukce

liposukce

veronika zaslal(a) v 2.5.2007 16:17:   

Dobrý den, chtěla bych se zeptat lékaře z okolí Brna. Uvažuji o liposukci, ale mám známou, které po zákroku zůstaly bolestivé jizvy. Jaká je jistota, že se to u vás nestane? Kolik by stála liposukce stehen, boků a hýždí. Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
4.5.2007 18:38:

Dobrý večer, přestože naše klinika není v Brně, máme mnoho spokojených klientek i z Vašeho města.Tum.liposukce provádíme již 9let a jizvy od nás jsou sotva viditelné (4mm). Cena uvedených lokalit by byla 25tis.Kč. Po předběžné tel.domluvě můžete přijet přímo k operaci a po ní odjet domů. Zdravím Vás

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Ota Novák
3.5.2007 8:06:

Veroniko,staré úsloví praví,že v medicímě a lásce neplatí vždy a nikdy.Nicméně,ještě jsem neslyšel o bolestivých jizvách po liposukci,při nedostatku dalších podrobností Vám nemohu říct nic bližšího.Cenu výkonů má každý plastický chirurg na svých stránkách,pokud byste chtěla konsultaci na naší klinice,můžete se ke mně objednat na každou pracovní středu.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:ultracontour
liposukce stehen:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova