Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce lýtek - Liposukce

liposukce lýtek

terezkaG zaslal(a) v 12.5.2008 18:16:

Dobrý den, teď v dubnu jsem byla na tum. liposukci lýtek a bylo mi doporučeno 3měs. chránit před sluncem, znamená to, že mám chránit lýtka, ale ostatní části těla opalovat mohu? Děkuji za odpověď
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Petra Samková
13.5.2008 8:58:

Ano je to tak jak popisujete, nemusíte se obávat slunit ostatní onlasti, poř. používejte vysoké faktory na opalování. S pozdravem Věra Šobrová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
12.5.2008 21:38:

Dobrý večer. Své pacientce bych radil po 3 měsíce chránit celé ošetřené oblasti. Po liposukci mohou zpigmentovat. Nashledanou, dr. Remeš

Dobrý večer Terezko,
chraňte pouze jizvičky,kde hrozí pigmentace.Jiný důvod není.
MUDr.J.Kačírková

Dobrý večer Terezko, chraňte pouze jizvičky,kde hrozí pigmentace.Jiný důvod není. MUDr.J.Kačírková

< Předchozí:liposukce podbradku
LIPOSUKCE:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova