Liposukce podbradku
Marek zaslal(a) v 12.7.2007 11:29:
Dobrý den.Slyšel jsem o metodě liposukce díky které se odstraní podbradek.Zajímalo by mě jak se to řeší s návlekem,který musí člověk nosit,myslím tím jak dlouho je člověk po tomto zákroku omezen než se může zařadit spět do normálního života. Děkuji předem
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
13.7.2007 11:32:
Dobry den.Z me zkusenosti doporucuji nosit navlek 3-5 tydnu. V pripade,ze Vam bude vyhovat jedno z mych pusobist v Brne,anebo na severni Morave,rad Vas uvitam na konzultaci,kde probereme vhodnost zakroku a vsechny jeho detaily.S pozdravem,MUDr.Libor Polak,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.7.2007 11:13:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Návlek doporučuji 2-3 týdny, podle situace. Efekt bývá u vhodných indikací velmi pěkný. Přesnější informace Vám mohu podat až po konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61
odpověd
13.7.2007 9:48:
Vážený pane Marku, Izolovaná liposukce pouze podbradku se provádí v lokální anestezii a stojín 4000 kč. Máte-li reálný zájem o operaci,objednejte se, prosím k nezávaznému konsultačnímu vyšetření na tel.č. 242 426 432,při kterém vše do detailu prodiskutujeme a případně se domluvíme na termínu operace. S pozdravem MUDr. Hubert Topinka,Lékařský Dům Praha 7, a.s.
odpověd
12.7.2007 12:48:
Dobrý den, podbradek lze úspěšně odstranit pomocí tumescentní liposukce. Návlek se nosí minimálně 14 dnů. Je pravda, že není příliš pěkný, ale doba nošení není příliš dlouhá.
odpověd
EVA
12.7.2007 12:28:
Marku..nevím kolik ti je..mě je 33let,jsem zhruba rok po lipo podbradku,ale mě osobně zákrok nezlepšil nic..Přijde mi to stejné jako před operací,proto ti radím,aby ses dobře informoval před zákrokem jaký výsledek můžeš očekávat a tak předešel eventuálnímu zklamání,pokud tvé očekávání by bylo větší.Zřejmě je to i stavem kůže,z profilu mám prostě podbradek svislý,nevypaqdá to dobře.Na lifting se cítím ještě mladá..takže držím palce a hlavně se zeptej na vše dobře ahoj