nerovné břicho po druhé liposukci
J. zaslal(a) v 29.3.2008 21:34:
Dobrý den,podstoupila jsem liposukci mimo ČR.Zůstaly mi dost nerovnosti a tak jsem podstoupila korekci nerovností u jiného lékaře.Bohužel mám dost silný pocit,že je to ještě horší než předtím.Jsem po opravě zhruba od října.Doted nosím skoro nepřetržitě kompres,Jsem relativně mladá a břicho mám nehezké.Dokáže s tím vůbec někdo něco udělat?Jaký zákrok by byl nejvíc efektní?Chystám se na kontrolu k lékaři,který mě operoval,ale jsem si jistá,že nic nezmůžu.Stálo to desítky tisíc a výsledek nulový.Vím,že na takovéto otázky nechce nikdo odpovídat,ale většina si na tyto zákroky šetří a někdy ty výsledky nejsou nikde vidět a tolik peněz je vyhozených.Děkuju za radu a nezlobte se za tento příspěvek,ale břicho je opravdu samá nerovnost.Dělaly mi to v analgosedaciPartner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
1.4.2008 12:46:
Dobrý den,doporučila bych Vám obrátit se na Vašeho druhého operatéra a s ním řešit možnosti korekce.
MUDr.J.Kačírková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
31.3.2008 11:56:
Dobrý den paní J., bohužel na naší Klinice GHC Praha se setkáváme s celou řadou podobných případů nerovností po liposukcích. Na tento problém výborně funguje elektrolipolýza. Při této metodě lékařka vpichuje vlasově tenké jehličky přímo do problematické partie, přes které proudí střídavý elektrický proud, který rozrušuje tukové nerovnosti. Celé ošetření trvá hodinu, během této doby klientky odpočívají, relaxují či si čtou, v problematických partiích pociťují příjemné mravenčení. Počet jednotlivých ošetření je individuální. Před první návštěvou je nutná konzultace s naší dermatoložkou, která posoudí, zda je tato metoda pro Vás vhodná. Telefonní číslo naší recepce kde se můžete objednat je 222 211 206. S přáním krásného dne za Kliniku GHC Praha Exnerová Štěpánka
odpověd
30.3.2008 8:42:
Dobrý den, na toto je velmi obtížná odpověď. V úvahu přichází pouze korekce nerovností, ev. pokud je kůže v nadbytku tak její odstranění plastikou břicha. dr. Paděra