Dočetla jsem se ze na nerovnosti je vhodná ultrazvuková či coll lipo s laserem,kde je větší šance, že se kůžička ,,přicucne,, víc..Jsem z bříška neštastná..Na jedné konzultaci mi právě řekli, že klasickou lipo radši ne, že to chce šetrnější s tenkými kanylami, aby mohl být výsledek alespon nějaký.Mohu se zeptat, kdo provádí ultrazvukovou či cool lipo? A je to možné v lokální anestezii? Nebude to jako oprava moc bolestivé? A přibližná cena za celé břicho? Děkuji
Nerovnosti bříška-COOL LIPO?
visitor
Dobrý den,
vhodná by pro Vás mohla být radiofrekvenční liposukce.
Tato metoda, která pracuje na principu radiofrekvenční vlny, kdy tato vlna proniká do podkoží, do hloubky zhruba 3 cm a zde se vychytává v tukové tkáni, kterou rozpouští. Rozpuštěný tuk se následně odplavuje z buněk v horizontu 6-7 týdnů přes játra z těla ven. Výhodou zákroku je, že nedochází k odchlípnutí kůže od tukové buňky, naopak bipolární hlavicí přístroje ACCENT dochází k aktivaci kolagenních vláken a tedy k celkovému omlazení pleti.
Metoda rediofrekvenční liposukce, kterou v naší ordinaci klientům provádíme je naprosto bezbolestný zákrok, při kterém dochází pouze k dotyku hlavice s ošetřovaným místem a následnému tepelnému vjemu. Intenzita tepelného záření se reguluje podle potřeby klienta. Zákrok trvá od 30 do 120 minut dle velikosti a typu ošetřované partie.
Kontaktujte mne prosím pro bezplatnou konzultaci na tel. 603 55 11 66 www.bezbolestna-liposukce.cz
SmartLipo - MPX Dovolujeme se Vam oznamit, ze od 19.10 nabizime nejmodernejsi SmartLipo/CoolLipo pristroj- SmartLipo-MPX ktery spoji obe energie v jednom pro vice info: http://www.cynosure.com/products/smartlipo-mpx/index.php neb primo u nas office@aspenaestheticclinics.com
visitor
MEDICOM-děkuji za Vaši reakci..Asi to bude projizvení, nejsem odborník, ale po druhé liposukci je břicho stejné neli o něco horší na jiných místech..Nepodcenuji klasickou liposukci ani nevyvyšuji coll či smart lipo, ale láká mě to tím, že je tam zároven prý i působení laseru..Na druhé korekci jsem byla v Praze u jisté lékařky a 30tisíc za břicho jsem prostě vyhodila oknem - omlouvám se za formulaci..Zlepšení absolutně žádné, ani nejmenší..Každopádně Vám děkuji za Váš názor..Krásný den
Dobrý den,
ačkoli jsem Vás neoperoval, dovolím si poznamenat - zřejmě ve Vašem případě v místě prováděné liposukce došlo, z ne mě zcela jasného důvodu, k těžkému projizvení podkožní oblasti. Toto vytvořené vazivo pak může za jistých okolností způsobit až viditelné nerovnosti. O příčině by se dalo velmi dlouho diskutovat, avšak jednoznačný závěr stanovení příčiny Vašich potíží nelze určit. Na našem pracovišti provádíme pouze "agresivní" liposukci, jiné přístroje k případné redukci podkoží nemáme k dispozici. Zkuste Cool-lipo nebo Ultracontour, před tím však problém důkladně prodiskutujte s Vaším budoucím ošetřujícím lékařem. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
dobry den metody Smart a Cool Lipo jsou moderni metody minimalne invasivni mediciny a provadi se pouze v lokalni anestesii.....a bolestive neni vice nez napriklad odber krve a podobne../priblizna cena je EUR 1000 za jednu oblast v Praze (Mnichove 2000 a London 3000). .....cena se muze hybnout nahoru i dolu podle individualni situace ale pokusime se pomoci.... nebudte nestastna , napiste a informujte se dodatecne vetsinou anglicky na www.google.com napriklad hledanim smartlipo new york, neb smartlipo collagen shrinking smartlipo a podobne
visitor
Medicom-děkuji, ale bohužel už jsem podstoupila korekci tumescentní metodou a je to snad ještě horší.Ani nepočítám, kolik mě už břicho stálo a výsledek je docela hrůza.Proto jsem měla spíše zájem o cool lipo nebo smart lipo z důvodu, že laser by tomu mohl snad trochu pomoci.Už nevěřím, že klasická liposukce nerovnosti vyrovná.
Dobrý den,
pokud se ještě mohu připojit do diskuse, preferovala bych jistotu, 100 % výsledek. Na naší klinice provádíme tzv. TUMESCENTNÍ LIPOSUKCI i liposukci v celkové narkóze. Tumescentní liposukce je zákrok prováděný pouze v lokální anestezii, bez nutnosti celkové narkózy, hospitalizace a bolesti.
Vybraná partie se napustí speciálním roztokem s příměsí lokálního anestetika a dalších přísad.
Lékař pak tuto oblast modeluje s využitím velice jemných liposukčních kanyl. Celkový pobyt na klinice činí 2,5 - 3 hodiny. Návrat do běžného života je možný již druhý nebo třetí den. Myslím zaměstnání, sport později. Výhodou tumescence je ambulantnost a méně modřin či žádné. Při zákroku lze ambulantně ošetřit jen jedna partie, s ohledem na obsah anestetik. Více partií lze operovat v celkové narkóze.
Konzultace na tumescentní liposukci je bezplatná a nezávazná a paní asistentka Vám na počítači ukáže reálné výsledky zákroku.
Pro jistotu uvádím i tel. recepce: 224 056 207 nebo Vás mohu objednat já. Stačí mi napsat Váš telefon a já Vám zavolám. E-mail: info@medicomvip.cz
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Dobry den, ano mate pravdu metodami Smart neb cool Lipo se da kuze stahnouti, collagen shrinking . Metoda se pouziva bud jak single neb kombinace s nejmodernejsi liposukci, Body-Jet. napiste: office@aspenaestheticclinics.com neb zavolejte 222 222 335, 723 850 509
Zákrok
Liposukce je zákrok, kdy je tuk uložený v určité části těla rozrušen pomocí kanyly jenž využívá vibrační, ultrazvukovou, laserovou nebo radiofrekvenční energii. Poté je tuk z těla odsát s využitím podtlaku. Nejčastější používanou metodou je tumescentní liposukce, kdy je anestetikum součástí roztoku vpravovaného pod kůži odsávané oblasti, jde o anestezii lokální. Trvá 2-3 hodiny, do práce lze... více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným