nerovnosti
Marianna zaslal(a) v 6.5.2008 14:53:
Dobrý den, dovoluji si vás poprosit o radu. V lednu jsem podstoupila druhou (tumescentní)liposukcim protože po té předešlé mi na vnějších stehnech zůstaly viditelné tukové přebytkym což způsobovalo nerovnosti. Nejenomže druhá liposukce stav nezlepšila, i tentokrát zůstal tuk, který je lokalizovaný ve stejných místech a tvoří tak nerovnosti, ale navíc, tam, kde to bylo pomerně ok, se udělaly prohlubně a je to ještě horší.Celkově vypadají stehna a zadek hůř než před zákrokem. Navíc opticky mi po zákroku narostl zadek. Chtěla jsem se zeptatm zda myslíte, že korekce by mohla stavu pomoci, či popřípadě pokud se opět vrhnu na sport, zda je zde možnost, že by sval jaksi napnul kůži a nerovnosti by zmizely. Nevím ani jakým způsobem postupovat pro reklamaci zákroku. Děkuji. M.
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
24.6.2008 12:45:
Dobrý den, pokud byste souhlasila být modelem pro demonstraci použití nového výplňového materiálu k vyrovnání poliposukčních nerovností, můžeme Vám nabídnout jejich odstranění ZDARMA. Pokud byste měla zájem, kontaktujte mě prosím IHNED během dnešního dne na tel. 603749030. Hezký den, Doc. Dušková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.5.2008 10:38:
Dobry den , novou metodou SmartLipo (laserlipo) se daji nerovnosti alespon castecne vyrovnat. Radi vasemu operatorovi tento pristroj zapujcime neb diskretne pomuzeme. hezky den
odpověd
7.5.2008 8:31:
Dobrý den Mariano,domnívám se žádný další korigující zákrok na stejném pracovišti by nevedl ke zlepšení nálezu.Nicméně kontaktujte operatéra,který by měl doporučit další postup.
Mohu Vás pozvat na konzultaci a poradit.
MUDr.J.Kačírková
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
6.5.2008 15:30:
můžete také uvést, kde Vám to prováděli. Zdravím