nevím :-) ale děkuji za co nejvíce odpovědí
Drahuška zaslal(a) v 3.4.2007 0:25:
Chci se zeptat-je možné vyhovět pacientce,která chce více zákroků najednou a ráda by je stihla do léta?Liposukce v menším rozsahu,zmenšení prsou,labioplastiku a operaci nosu?Blázen ani nerozumná nejsem,jen prostě chci vylepšit své já ... co se týká vnější podoby,tu vnitřní už si ,,lepším,, já sama..Dají se tyto operace zvládnou v rozsahu dvou měsíců?Uvažovala jsem o labioplastice a operaci nosu v lokální anestezii,abych nemusela vše podstoupit v celkové a nezatěžovala tak organismus už takhle zatížený operacemi.Je mi 36let.Děkuji :-))
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Aneta
5.4.2007 17:26:
Vážená paní, slečno Drahuško. Mám měsíc po lipo v lokále kolen, vnitř. i vnějš. stehen, boků a pasu.V žádném případě vám nechci říkat, co máte dělat, ale opravdu bude mít vaše tělo co dělat, A HLAVNĚ VY.I já už bych si teď zákroky rozdělila na dva ( s odstupem alespoň 6 měs.). Lépe se to snáší a určitě budete mít více času se jednotlivým lokalitám věnovat. A to se potom samozřejmě objeví i na vaší postavě. Ať už se rozhodnete jakkoli držím vám pěsti.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.4.2007 0:20:
Dobrý den.V zásadě to možné je,ovšem je to potřeba individuálně zhodnotit a stanovit vhodný sled operací. V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
4.4.2007 20:53:
Chcete-li výkony provést postupně do konce července, možné to v SANUSu je. Jinak platí moje první odpověď ze 3.4. Nashledanou,dr. Remeš
odpověd
4.4.2007 10:47:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s plastickým chirurgem, cena je 300,- kč.Bylo by ovšem nutné dostavit se v co nejbližším termínu, jelikož termíny operací máme dosti plné.Volný termín na konzultaci s Doc. Tvrdkem mám zítra 05.04. v 17.00 hod a u Doc. Duškové 10.04. v 18.30 hod.Pro objednání mne ev. co nejrychleji kontaktujte, možno i telefonicky se objednat na recepci.Za GHC kliniku Věra Šobrová.Tel. 222 211 206-208.
odpověd
Drahuška
3.4.2007 22:39:
vím,že zákroků je hodně,ale myslela jsem,že pokud budou vesměs všechny zákroky provedeny v lokální anestezii a ne najednou,ale např.lipo v lokální-prsa+labioplastika v CA -nos v lokále,že to není taková zátěž jako provést vše v CA.Děkuji za odpovědi..Ale opravdu bych do konce července ráda vše stihla..
odpověd
3.4.2007 22:24:
Vážená paní D.,teoreticky to možné je, ale záleží na Vašem zdrav.stavu-jak se tělo bude se zákroky vyrovnávat. V každém případě by jste mu dala pořádně zabrat. V naší klinice můžeme provést v lok.anestezii vše kromě zmenšení prsou- to provádíme v epid.anestezii.
odpověd
3.4.2007 13:38:
Kombinovat několik výkonů dohromady je možné, ale nejspíše je nutná konzultace. Spíše doporučujeme operace rozdělit na dvě etapy. Labioplastiku je lepší provést v celkové anestesii.
odpověd
3.4.2007 8:17:
Vážená paní, je jistě možné kombinovat několik výkonů současně, ale nejsem si jist, zdali to je prospěšné. Samozřejmě, že záleží na rozsahu a náročnosti operace, aby Váš organismus byl schopen zvládnout vše bez problémů. Neumím Vám ale dobře poradit bez Vašeho vyšetření.Zdraví Dr Svoboda
odpověd
3.4.2007 7:53:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Teoreticky to možné je. Ale myslím, že ne rozumné.V sanatoriu SANUS Vám,vzhledem k objednacím termínům, do léta můžeme nabídnout jen část výkonů. Budete-li mít zájem, rád Vás potkám na konsultaci. MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61