Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - nevím :-) ale děkuji za co nejvíce odpovědí - Liposukce

nevím :-) ale děkuji za co nejvíce odpovědí

Drahuška zaslal(a) v 3.4.2007 0:25:   

Chci se zeptat-je možné vyhovět pacientce,která chce více zákroků najednou a ráda by je stihla do léta?Liposukce v menším rozsahu,zmenšení prsou,labioplastiku a operaci nosu?Blázen ani nerozumná nejsem,jen prostě chci vylepšit své já ... co se týká vnější podoby,tu vnitřní už si ,,lepším,, já sama..Dají se tyto operace zvládnou v rozsahu dvou měsíců?Uvažovala jsem o labioplastice a operaci nosu v lokální anestezii,abych nemusela vše podstoupit v celkové a nezatěžovala tak organismus už takhle zatížený operacemi.Je mi 36let.Děkuji :-))

Vaše odpověd

odpověd

Aneta
5.4.2007 17:26:

Vážená paní, slečno Drahuško. Mám měsíc po lipo v lokále kolen, vnitř. i vnějš. stehen, boků a pasu.V žádném případě vám nechci říkat, co máte dělat, ale opravdu bude mít vaše tělo co dělat, A HLAVNĚ VY.I já už bych si teď zákroky rozdělila na dva ( s odstupem alespoň 6 měs.). Lépe se to snáší a určitě budete mít více času se jednotlivým lokalitám věnovat. A to se potom samozřejmě objeví i na vaší postavě. Ať už se rozhodnete jakkoli držím vám pěsti.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
5.4.2007 0:20:

Dobrý den.V zásadě to možné je,ovšem je to potřeba individuálně zhodnotit a stanovit vhodný sled operací. V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
4.4.2007 20:53:

Chcete-li výkony provést postupně do konce července, možné to v SANUSu je. Jinak platí moje první odpověď ze 3.4. Nashledanou,dr. Remeš

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
4.4.2007 10:47:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s plastickým chirurgem, cena je 300,- kč.Bylo by ovšem nutné dostavit se v co nejbližším termínu, jelikož termíny operací máme dosti plné.Volný termín na konzultaci s Doc. Tvrdkem mám zítra 05.04. v 17.00 hod a u Doc. Duškové 10.04. v 18.30 hod.Pro objednání mne ev. co nejrychleji kontaktujte, možno i telefonicky se objednat na recepci.Za GHC kliniku Věra Šobrová.Tel. 222 211 206-208.

odpověd

Drahuška
3.4.2007 22:39:

vím,že zákroků je hodně,ale myslela jsem,že pokud budou vesměs všechny zákroky provedeny v lokální anestezii a ne najednou,ale např.lipo v lokální-prsa+labioplastika v CA -nos v lokále,že to není taková zátěž jako provést vše v CA.Děkuji za odpovědi..Ale opravdu bych do konce července ráda vše stihla..

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
3.4.2007 22:24:

Vážená paní D.,teoreticky to možné je, ale záleží na Vašem zdrav.stavu-jak se tělo bude se zákroky vyrovnávat. V každém případě by jste mu dala pořádně zabrat. V naší klinice můžeme provést v lok.anestezii vše kromě zmenšení prsou- to provádíme v epid.anestezii.

Kombinovat několik výkonů dohromady je možné, ale nejspíše je nutná konzultace. Spíše doporučujeme operace rozdělit na dvě etapy. Labioplastiku je lepší provést v celkové anestesii.

Vážená paní, je jistě možné kombinovat několik výkonů současně, ale nejsem si jist, zdali to je prospěšné. Samozřejmě, že záleží na rozsahu a náročnosti operace, aby Váš organismus byl schopen zvládnout vše bez problémů. Neumím Vám ale dobře poradit bez Vašeho vyšetření.Zdraví Dr Svoboda

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
3.4.2007 7:53:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Teoreticky to možné je. Ale myslím, že ne rozumné.V sanatoriu SANUS Vám,vzhledem k objednacím termínům, do léta můžeme nabídnout jen část výkonů. Budete-li mít zájem, rád Vás potkám na konsultaci. MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61

< Předchozí:Dostatečná doba válečkování
Čas, cena ...:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova