Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - oblast ledvin - Liposukce

oblast ledvin

Dana zaslal(a) v 23.1.2007 13:14:   

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu Tumescentní liposukce, pokud bych chtěla odstranit tukové polštářky v oblasti ledvin? V této oblasti se mi nedaří ani cvičením tuk odstranit a postavu lépe sformovat. Dále bych se chtěla dotázat, zda je tento zákrok možný vzhledem k tomu, že mám alergii na cobalt a nikl, což zahrnuje i chyrurgické nástroje? Existují chirurgické nástroje, které se k těmto zákrokům používají i z jiných materiálů než chirurgická ocel? Děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
24.1.2007 14:28:

V První liposukční klinice by tato oblast stála 10tis.Kč. Používáme jednorázové lip. sondy, které jsou na povrchu opatřeny jako by teflonovou vrstvou(plast), takže nemusíte mít obavy z alergie. Objednat se můžete na č. 608825044

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
23.1.2007 19:12:

Alergie na moderní, hypoalergenní chirurgické nástroje, které mají extrémně hladké povrchy a vydávají při svém použití jen mizivá množství výše uvedených látek, jsou velmi vzácnám jevem. Já sám jsem se za celou svojí 26letou praxi s podobným případem nesetkal. Samozřejmě, že nelze záležitost podcenit, ale bez přesnějších údajů z Vaší strany a dalších event. vyšetření Vám nemohu sdělit nic konkretnějšího. S pozdravem Dr. Šmuk

odpověd

MUDr. David Štěpán MUDr. David Štěpán
23.1.2007 16:51:

Na mém pracovišti by zákrok stál 8 500 -10 000. Alergii by bylo nutné vyloučit alergickým kožním testem. Tast by mohl být proveden při konzultaci na kterou se můžete telefonicky objednat do Brna na tel.: 549240048.

< Předchozí:štíhlá postava jen břicho a žádný pas

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova