Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Oprava bříška s nerovnostma - Liposukce

Oprava bříška s nerovnostma

fresita zaslal(a) v 4.8.2008 21:48:

Prosím jsem z Prahy a byla jsem na korekci po lipo bříška.Bohužel jsem i trochu zhubla a spolu s nerovnostma mé bříško vypadá hrozně.Nevěřím na neinvazní metody, tzv.lipolýzy apod..Troufnul by si někdo se na mě podívat a upřímně poradit či domluvit nějakou opravu?Co nejdříve?Děkuji moc a doufám v co nejvíc odpovědí :-))
Vaše odpověd

Dobrý den, provádíme korekce přístrojem accent, je neinvazivní, ale výsledky máme velmi pěkné. jukněte na naše stránky. www.bezbolestna-liposukce.cz.Petra K. 603 55 11 66

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Walter Linzer MUDr. Walter Linzer
5.8.2008 8:51:

Dobré ráno, pokud máte zájem, domluvte si,prosím, konsultaci na tel.čísle 728636362.A Vaši nedůvěře v t.zv.neinvazivní methody se vůbec nedivím. V lepším případě jsou v delším časovém horizontu zcela bez efektu, v horším pak zanechávají velmi nepříznivé výsledky.Určitě najdeme spolu nějaké řešení! Váš W.Linzer

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:liposukce
filipek:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova