Plánuji liposukci vnitřních stehen a kolen
camila zaslal(a) v 7.9.2008 10:08:
Už asi 2 roky se přemáhám jít na liposukci, ale mám stále strach. Ze všech stran slýchám, jakou to pak dělá neplechu a je to vlastně zákrok, který trvá napořád. Už nikdy nevyhladím případné nerovnosti a jak bude vypadat kůže za 20 let? Chodím cvičit, na hrudi a v pasu jsem už vychrtlá, prsa mi zmizela, ale nohy se ani nehli. Mám je ke svému tělu krátké a ještě ke všemu oplácané (stehna i lýtka)...mohu zaslat fotku. Věnuji se fotomodelingu a hrozně jim to vadí, odrazujemi to dost zakázky. Proto bych chtěla liposukci vnitřku a kolem,aby se mi opticky nohy zeštíhleli. Cvičením to nejde, akorát se mi nafukujou a to neposuluji. Dělám to i pro sebe abych se navlékla do kalhot...škoda že se nedají nějak zeštíhlet i ltka. V jednom renomov.studiu mi řekli, že to prostě nejde udělat. Neznáte jiné metody? Co ultracontour na lýtka? Je mi 25 let, 165cm, 58 kilo......když přestanu cvičit většinou se dostanu zpět na 62kg a atm to zůstavá
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.9.2008 11:12:
Vážená slečno, Váš problém se stehny a případně s lýtky bych musel vidět, abych seriozně mohl posoudit, zda se Vám dá liposukcí pomoci, či nikoli. Za uplynulých 20 let, kdy provádím liposukce, jsem se setkal s mnohými problémy a téměř vždy jsem, spolu s pacientkou, nalezl nějaké řešení. Z obecného pohledu se dá odsát podkožní tuková tkáň prakticky libovolné části těla. Samozřejmě, operace musí mít smysl. Oblast kolen, nadkolení, případně vnitřních stehen je jednou z nejčastěji ošetřovaných lokalit liposukcí. Výsledky zákroku jsou velmi dobré. S lýtky již je to složitější, ale určité zlepšení též možno očekávat. Za určitých okolností může v pooperačním období dojít v odsávané oblasti k nepříznivému jizvení v podkoží a tedy vzniku určitých nerovností. Tyto nerovnosti však spíše bývají pouze hmatné, málokdy viditelné. Většina těchto jizev v podkoží se dá rozmasírovat. Nedomnívám se, že by Vám metoda Ultracontour nějak významně pomohla, slouží jen k drobným redukcím podkožního tuku. Máte-li reálný zájem o operaci, objednejte se ke mně k nezávaznému konzultačnímu vyšetření na tel. č. 731 208 441 nebo 224 056 004. Teprve tato konzultace rozhodne o případné operaci a její efektivitě.
S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
9.9.2008 10:22:
Dobrý den. Ne vždy ty nejmodernější metody jsou také neúčinnější. Bylo by dobré Vás vidět v ordinaci a konkrétně k Vašemu případu zvolit ten nejvhodnější zákrok. Zdravím, dr.Sirotek.
odpověd
8.9.2008 13:34:
Dobrý den , liposukce lýtek se provádí poměrně méně nežli ostatní partie, tkáň musí být tzv. indikovaná k zákroku , vnitřní stehna a vnitřky kolen se provádějí běžně,tumescentní metoda zůstává jednou z nejšetrnějších a přitom efektních metod . Trvá-li Váš. zájem se dozvědět bližší informace ,ráda Vám je např i telefonicky sdělím . děkuji s pozdravem Dr Procházková Světla 775941184
odpověd
8.9.2008 8:16:
Dobré ráno,je mi vždy smutno z takového příspěvku. Ale každý den má začít aspoň trochu optimisticky! Ty řečičky o liposukcí šíří nejraději ti,kteří tu metodu neovládají a proto případné zájemkyně odrazují.A zvláště pozor na ty "nejmodernější" methody! Předvedl už z nich někdo nějaký přehled o dlouhodobém výsledku? Nebo o počtu provedených zákroků a jejich úspěšnosti?Hlavně že to "moderně" pojmenovávají - coollipo,smartlipo,WAL, a pod. Vlastně pozor - je to vždy jen nabízeno! Vy sama pak budete jen ten pokusný králíček.Za výsledek se neručí!Takže rozum do hrsti,obejděte si z nás ty,kteří dělají lýtka a vnitřní stehna již léta a nechte si poradit! Šťastnou ruku při výběru Vám ze srdce přeje W.Linzer
odpověd
7.9.2008 11:18:
Dobry den, nabizime Vam 2 nejmodernejsi metody odstranovani tuku (Body Jet) a jejich kombinace s efektem ztazeni kuze (SmartLipo). SmartLipo a Water-jet assisted liposuction - WAL The body-jet is the only equipment licensed for conservative water-jet assisted liposuction (WAL). 222 222 335, 723 850 509, 721 820 104