Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - po liposukci - Liposukce

po liposukci

alennka zaslal(a) v 29.8.2008 2:52:   

dobry den,
pred 8mi mesici jsem podstoupila liposukci vnejsi strany stehen a kolen. A vysledkem jsem byla velmi spokojena priblizne jeste pred tremi mesici.
I pres spravnou zivotospravu, sport a dostatek pohybu i tekutin, jsem pribrala, ac se to jevi jako nemozne, na jina mista.Pribiram ted na vnejsi stranu stehen...pokud bych ale podstoupila opet zakrok, neumim si predtstavit "kam" by me te lo zacalo ukladat pak.. Na vaze mam zmenu stale +/- 1 kg, ale obleceni, ktere me bylo volne, je uz zase o neco tesnejsi. Ano, v kazde literature se lze docist, ze na odsatych mistech nelze nabrat;me se ale i tato mista (krome kolen) ponekud "vyrovnala" oproti efektu bezprostredne po zahojeni a vtrebani otoku.
Mohla bych pozadat o radu resp. hodnoceni me situace? Mam velmi pomaly metabolismus, proto se snazim hybat a cvicit, prirustek rozhodne neni zpusobem nadmernym prijmen kalorii. Dekuji predem za odpoved!

Vaše odpověd

Dobry den, radi Vam pomuzeme, prosim napiste nam neb zasletet fotos: office@aspenaestheticclinics.com

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
29.8.2008 12:17:

Vážená paní, všeobecně platí, že v oblastech, kde byla liposukce prováděna je možno přibrat na objemu mnohem méně než, v oblastech, kde se tuková tkáň odsávala. Vždy po liposukci se předpokládá, že váha je stabilní, avšak výkyvy na úrovni cca 2 kg by se neměly projevit. Těžko se k Vaší situaci vyjádřit, avšak každý organiznmus se s operací vyrovnává jinak, jde o individuální záležitost. Asi byste se měla poradit s Vaším operatérem.
S pozdravem, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Dobrý den,je známo,že po liposukci se operovaná oblast obvykle nezvětší do původní velikosti, ale při nesprávném režimu se zvětšují tukové buňky v jiných oblastech. Nesprávným režimem je myšlen větší příjem než výdej, ale též časové rozložení příjmu potravy,t.zn. doporučuji jíst 7xdenně malé porce,naposledy v 17 h. Endokrinologické vyšetření /hormony štítné žlázy/je vhodné.
MUDr.J.Kačírková

< Předchozí:pokleslý zadek
liposukce:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova