podbradek
jaja zaslal(a) v 18.4.2007 14:03:
již stokrát zminované téma-také jsem podstoupila lipo podbradku ovšem kůže zůstala viset a já osobně změnu nevidím.jak dál s kůžičkou na podbradku?mám ji z profilu nehezkou.a je možno provést i lipo tváří? mám je baculatější a ráda bych měla obličej víc úzký.děkuji vám za snahu a odpovědiPartner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
19.4.2007 14:30:
Dobrý den, pro modelaci tváří zde používáme metodu tzv. elektrolipolýza - jemné jehličky rozbourávají podkožní tuk.Ráda bych Vám nabídla vstupní konzultaci s dermatoložkou, cena je 600,- kč.Ošetření neinvazivní a máme s ním velmi dobré výsledky.S pozdravem Věra Šobrová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.4.2007 23:32:
Povolenou kůžičku v podbradku po liposukci lze odstranit drobným zákrokem v lokální anestezii za cenu trvalé ale málo nápadné jizvy.Liposukci tváří sám osobně pacientkám nedoporučuji.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
18.4.2007 21:18:
Dobrý den, problém by možná vyřešila platysmaplastika. Liposukce tváří není častý výkon. Někdy se provádí redukce tukového tělesa tváří přístupem z úst. Na širokém obličeji se často podílí i tvar lebky (lícní kosti či dolní čelist). Srdečně zdravím.