Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - priberu po tehotenstvi? - Liposukce

priberu po tehotenstvi?

tana zaslal(a) v 3.9.2007 15:59:

Dobrý den je mi 22 let a mam po liposukci zadku a vnejsich stehen ted jdu na boky a rada bych do budoucna i vnitrni stehna a dolni cast bricha-tedy vice mene vsechny rizikove lokality. jsem stihla,ale mistama mam nahromadeny tuk. Chtela bych se zeptat, kdyz budu mit vicemene odsaty vsehcny tyto rizikove partie, jak budu vypadat po tehotenstvi?..V tehotenstvi se tuk uklada vice ne?..ale kam se bude ukladat?(vim,ze nejaky tuk tam sice zbyde,ale i tak)..nebude se mi treba vice ukladat do lytek,rukou, podbradku?..Bojim se,jak budu vypadat potom,prosim muzete mi to trochu objasnit?..
Vaše odpověd

odpověd

tana
18.9.2007 10:48:

jeste chci dodat ze jsem z Mlade boleslavi-doporucite mi nekdo kliniku blizko?..diky

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
3.9.2007 19:17:

Dobrý den. Nelze dopředu odhadnout, jak Vaše postava dopadne po těhotenství. Nelamte si s tím hlavu. Případné rozdíly mezi odsátými a neodsátými oblastmi nebudou určitě tak velké. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
3.9.2007 18:29:

Dobrý den, záleží jak budete mít lokality odsáté. Doporučuji nehledět na těh.s takovým názorem. Je spousta žen, které mají postavu stejnou i po několika dětech. Je svatá pravda, že se dopředu nedá nic stanovit.Zdravím Vás

odpověd

Medilip - MUDr.Jaroslava Kačírková Medilip
3.9.2007 17:05:

Dobrý den, je pravda, že pokud dojde k odsátí větší části určitých lokalit, může se tuk usazovat i tam, kde to doposud nebylo patrné. V těhotenství se sice přibírá více, ale zase se většinou po porodu rychle tuková tkáň odbourá. Je to však velmi individuální a nikdo Vám nemůže říci, jak budete po těhotenství vypadat.

< Předchozí:elektrolipolýza
liposucke:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova