Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Prosím o radu - Liposukce

Prosím o radu

L. zaslal(a) v 5.1.2008 14:02:   

některého z lékařů.Jsem po liposukci břicha a boků.Stálo to celkem dost peněz a jsem zklamaná z toho,že zezadu mi jsou vidět jakoby bochánky-zařezy mezi pasem a boky.Myslela jsem si že boky zahrnují i tyto lokality.Bohužel to zezadu vypadá ve spodním prádle nehezky.Co s tím?Kolik tak mám počítat s touto lokalitou?A jak se nazyvá?Myslela jsem opravdu že jsou to boky a odsaje se to při první liposukci.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
9.1.2008 14:59:

V naší klinice provádíme tyto lok.-boky + pas a zasahují dozadu až k páteři. Měla jste se podívat, kam kresba zasahuje a dohodnout se soperatérem, vždy je nutné sdělit mu svou představu, on řekna cenu.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,boky jsou boky a břicho je břicho.Výkony v těchto oblastech děláme vždy v celém rozsahu. MUDr.J.Kačírková

odpověd

Vlaďka
7.1.2008 19:52:

A jak dlouho jste po lipo?Já jsem měsíc a taky mám ten rozdíl mezi pasem a bokama a to jsem byla jen na boky a břicho né,ale myslím si,že to dělají ještě otoky,já jsem měsíc po a určitě to bude ještě chvíli trvat než se to začne upravovat.

odpověd

pro L
5.1.2008 14:44:

ahoj, jde o boky-ale nekteri doktori radi lokality rozdeluji na vice, takze ti treba reknou,ze jde o pas a ne boky(jde hlavne o plneni jejich penezenek)..Doktor co je trochu seriozni ti to udela poradne a naraz

< Předchozí:Liposukce břicha a podbradku
stehna:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova