Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

Sanus - Hradec Králové - Liposukce - Diskuze

Mirka zaslal(a) v 18.11.2007 14:51:   

Dobrý den, uvažuji o liposukci trochanterických oblastí. Moc se mi líbí právě vaše klinika a ráda bych se tomuto zákroku u vás podrobila. Na konzultaci jsem ještě nebyla, proto jsem se chtěla zeptat, jaké druhy liposukce zde provádíte a jaký by byl vhodný právě pro mě a pro zmiňovanou oblast. Také by mne zajímaly ceny. Prosím, můžete mne informovat? Děkuji!

Vaše odpověd

odpověd

Neznama
25.4.2008 19:31:

Co mam ted delat?

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Neznama
25.4.2008 19:28:

Slubovali ste 90 procentny nadej otehotnet a pritom se to nezdarilo tak co mam robit ked som nadne?Som psichicky na dne

odpověd

Monika
24.2.2008 18:53:

Dobrý den, ráda bych věděla, zda v Sanusu v Hradci Králové provádíte liposukci ultrazvukem. Zajímá mě i kolik tato metoda stojí, např. boky, stehna.Děkuji za odpověď.

odpověd

Petr
27.1.2008 18:52:

dobrý den. rád bych se zeptal, jestli vy nebo nějaká jiná klinika v hradci králové provádíte odstraňování mateřských znamének (pih)pomocí alexandritového nebo jiného laseru a kolik by takový zákrok cca stál. děkuji za odpověď

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
18.11.2007 15:31:

Dobrý den. Děkujeme. Provádíme vibrační tumescentní liposukci, podle rozsahu krajin a přání pacientky v lokální, nebo celkové anestezii. Cena výkonu bude max. 12 000 Kč plus zvolený typ anestezi ( tedy 300 - 6 000 Kč ). Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

Zákrok

LiposukceLiposukce
Liposukce je zákrok, kdy je tuk uložený v určité části těla rozrušen pomocí kanyly jenž využívá vibrační, ultrazvukovou, laserovou nebo radiofrekvenční energii. Poté je tuk z těla odsát s využitím podtlaku. Nejčastější používanou metodou je tumescentní liposukce, kdy je anestetikum součástí roztoku vpravovaného pod kůži odsávané oblasti, jde o anestezii lokální. Trvá 2-3 hodiny, do práce lze nastoupit i za 3 dny, délka nošení kompresního prádla je 2-3 týdny, sportovat lze za 2 týdny.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Obvykle od 19.017 CZK
  • Obvykle do 37.746 CZK
  • Průměr 28.382 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více