Dobrý den, uvažuji o liposukci trochanterických oblastí. Moc se mi líbí právě vaše klinika a ráda bych se tomuto zákroku u vás podrobila. Na konzultaci jsem ještě nebyla, proto jsem se chtěla zeptat, jaké druhy liposukce zde provádíte a jaký by byl vhodný právě pro mě a pro zmiňovanou oblast. Také by mne zajímaly ceny. Prosím, můžete mne informovat? Děkuji!
Sanus - Hradec Králové
Slubovali ste 90 procentny nadej otehotnet a pritom se to nezdarilo tak co mam robit ked som nadne?Som psichicky na dne
Dobrý den, ráda bych věděla, zda v Sanusu v Hradci Králové provádíte liposukci ultrazvukem. Zajímá mě i kolik tato metoda stojí, např. boky, stehna.Děkuji za odpověď.
dobrý den. rád bych se zeptal, jestli vy nebo nějaká jiná klinika v hradci králové provádíte odstraňování mateřských znamének (pih)pomocí alexandritového nebo jiného laseru a kolik by takový zákrok cca stál. děkuji za odpověď
Dobrý den. Děkujeme. Provádíme vibrační tumescentní liposukci, podle rozsahu krajin a přání pacientky v lokální, nebo celkové anestezii. Cena výkonu bude max. 12 000 Kč plus zvolený typ anestezi ( tedy 300 - 6 000 Kč ). Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61
Zákrok
Liposukce je zákrok, kdy je tuk uložený v určité části těla rozrušen pomocí kanyly jenž využívá vibrační, ultrazvukovou, laserovou nebo radiofrekvenční energii. Poté je tuk z těla odsát s využitím podtlaku. Nejčastější používanou metodou je tumescentní liposukce, kdy je anestetikum součástí roztoku vpravovaného pod kůži odsávané oblasti, jde o anestezii lokální. Trvá 2-3 hodiny, do práce lze... více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným