tmavší kůže
Jana zaslal(a) v 7.5.2007 0:13:
Dobrý den,važení lékaři.Mám měsíc po tumescentní lipo vnějších stehen.Cítím se dobře,otoky jsou minimální.Ale kůže na odsátých místech je jakási tmavší,tmavě hnědá..zmizí to?Nevím,zda to jsou ještě modřiny,ale těch jsem moc neměla a poměrně brzy se vstřebaly.Děkuji za odpoved.
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Lena
17.5.2007 19:22:
Dobry den Jano,chtela jsem se zeptat ja jsem prodelala pred 5 dny tumescen.liposukci ja teda nevidim zadny rozdil vim,ze to je brzo jenze vsichni pisou,ze hned videli rozdil tak tomu nejak nerozumim.Taky jste to tak mela?Je pravda,ze mi vetsi zakrok budou delat a to vnitrni stehna a kolena tak asi mozna uvidim prave u tohoto zakroku nejaky znatelnejsi rozdil.Dekuji za odpoved
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
mila
14.5.2007 15:23:
jdu na tumescenční liposukci,jaká rizika mi hrozí při samotném zákroku?
odpověd
Aneta
9.5.2007 20:42:
Ahoj Emo. Jsem 9 týdnů po lipo pasu, boků, vnitřních a vnějších stehen a kolen bez CA. V pase mám o 6 cm méně, boky 10 cm méně a stehno 5 cm méně, koleno 1 cm méně. Odsáto 3 litry. Jsem maximálně spokojená. Teď si hlídám menší dietku a doufám, že to tak zůstane. Omlouvám se , že jsem sem tak vpadla.
odpověd
Ema
9.5.2007 18:44:
Ahoj Jano Mohla bys mi napsat, kolik cm jsi mela pred a kolik po liposukci a kolik ml ti odsali? Ja uvazuju o opakovane lipo tehle oblasti.
odpověd
8.5.2007 19:22:
Taktéž doporučuji delší dobu neopalovat, určitě to zmizí.
odpověd
7.5.2007 11:09:
Jano,Váš problém může být spůsoben vyšším nakoncentrováním kůže/stejný efekt jako po porodu na břiše/ v tomto případě kůže zestejní po dalším opalování.může se jednat ale i o zbytky haematomů-barvivo haemosiderin,kdy je lépe neopalovat.Nejlépe je problém konzultovat s operaterem.
odpověd
7.5.2007 9:21:
Dobrý den, tyto hyperpigmentace ve většině případů do půl roku spontánně vymizí. Chraňte plochy před sluncem. Srdečně zdravím.