tuk - tukové váčky?
fresita zaslal(a) v 10.10.2008 17:43:
Dobrý den, mám mastnější plet a již jsem poslala jeden dotaz na dolní víčka..Tento můj další dotaz či problém,který bych chtěla kdyby to šlo vyřešit je,že mám trochu macatější tváře,ale ne na stranách,u kořene nosu už mám viditelnou rýhu k rtům a právě od této rýhy směrem nad ní nahoru mám jakoby nahromaděný tuk.Pro někoho to je zřejmě maličkost, pro mě taky,ale kdyby s tím šlo cokoliv udělat budu ráda..Dočetla jsem se zde, že lipo není doporučena,ale je možné vyoperovat tukové váčky? máte s tím prosím někdo zkušenost?prý se to provádí řezem uvnitř dutiny ústní.děkuji za reakce
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.10.2008 12:25:
Vážená paní,
zastávám názor, že téměř každý kosmetický problém lze nějakým způsobem odoperovat. Váš problém je však, dle mého názoru, natolik specifický, že správné řešení je možno stanovit pouze při předoperačním konzultačním vyšetření. A jen pro pořádek, z dutiny ústní někdy provádíme operaci nazvanou mid-face-lift, kdy řešíme tvar tváří. Laserovým skalpelem sliznicí dolního spojivkového vaku pak provádíme úpravu tzv. váčků pod očima. Tedy to konzultační vyšetření atestovaným plastickým chirurgem je nezbytné.
Přeji hezký den, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.10.2008 17:09:
dobry den tuk Vam muzeme pravdepodobne metodou SmartLipo bez rezu jemne rozpustit a dalsi dladit nejlepe kdyz zaslete foto na office@aspenaestheticclinics.com neb prijdte na pohovor 222 222 335, 723 850 509
Nahlásit nevhodný příspěvek