Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - ultracontour - Liposukce

ultracontour

Karolína zaslal(a) v 2.5.2007 9:13:

Dobrý den, zajímá mě tato nová revoluční metoda v oblasti liposukce a chtěla jsem se zeptat co přesně znamená odvod tuku přirozenými biologickými procesy. Zda je to opravdu bezpečné. Někde na diskuzi jsem četla příspěvek že může dojít k trvalému poškození jater, nebo ke žloutence.Předpokládám že není pravdivý.Děkuji moc za každou odpověď a přeji úspěšný den
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Oskar Foldyna MUDr. Oskar Foldyna
4.5.2007 18:59:

K odpovědím kolegů je třeba ještě dodat že se jedná o odstranění velice tenké vrstvy tuku ( kolem 1cm). Proto tato metoda není vhodná pro všechny (většinou je třeba odstranit větší vrstvu tuku.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
2.5.2007 18:55:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Odpovědi v rozsahu, který tento prostor umožňuje již znáte. Přemýšlím o obavě ze žloutenky. Zcela jistě by nešlo o infekční žloutenku. Snad by mohlo dojít k zežloutnutí při, již před zákrokem, značně poškozených játrech. Ale i to se mi zdá nepravděpodobné. V sanatoriu SANUS v Hr. Králové provádíme před zahájením terapie a po ukončení laboratorní kontrolu. Zatím všichni pacienti mohli léčbu podstoupit. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

Dobrý den,odvod tukových zbytků je přes lymfatický systém do krve- tedy stejnou cestou jako jdou tuky při procesu trávení ze střev do těla. Další metabolismus je stejný. Zákrok se provádí jen pokud nemáte těžší postižení jater, není třeba se obávat nějakých obtíží, opravdu se jedná o zátěž organismu jako po vydatnějším obědě. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, MLC

Dobrý den, metoda Ultrashapu spočívá na takovém principu, že dojde speciálním ultrazvukem k narušení tukové buňky, jejíž obsah se vstřebá do lymfatických cest a tuky se pak zmetabolizují játry. Pokud máte játra vpořádku a pokud nemáte poruchu metabolismu lipidů, Vaše tělo si s odbouranými tuky poradí a nehrozí žádné nebezpečí. Snad jsem Vám takto na Vaše otázky odpověděla, jinak se na mě samozřejmě ještě můžete obrátit, naše emailová adresa je info@dermatology.cz. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová

Dobrý den, paní Karolíno, jedná se zcela přirozenou metabolizaci tuku. V případě, že by mělo při takovém ošetření dojít k poškození jater, či dokonce k nákaze žloutenkou, přístroj by nikdy nebyl schválen k lékařským účelům. Přístroj samozřejmě evropskou certifikaci má. Příspěvěk, který jste četla se jednoduše vymyká zdravému rozumu. Eva Ondráčková

< Předchozí:liposukce a letani
liposukce:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova